Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 8. szám

Korábbi számok »
Híreink
Vasárnapi Pódium sorozatunk januári előadásában egy zenés vígjátékot ajánlunk vendégeink figyelmébe. Kovácsné Raffai Éva (művész nevén Evelyn Gold) alkotása, egy felnőtteknek szóló zenés mese, mely a társkeresés nehézségeit mutatja be komikus formában. Az előadásban a szegedi nyugdíjas színjátszókat láthatjuk, főszerepben Szalma Imréné Valikával. Mindenkit várunk szeretettel 2011. január 30-án vasárnap délután 16 órára. A belépés díjtalan! KATTINTSON A TOVÁBB GOMBRA, ÉS TUDJON MEG TÖBBET A DARABRÓL!
THE DOORS ÉS RED HOT CHILI PEPPERS TRIBUTE KONCERT
A rock zene rajongóinak kínálunk felejthetetlen estét. 2011. január 28-án péntek este 19 órától két világhírű zenekar magyar tolmácsolói koncerteznek a közösségi házban. A The Doors of Perception együttes, a 60-as évek végének kultikus formációjának a THE DOORS dalait elevenítik fel. A Jungle Man zenekar a 80-as években ismertté vált RED HOT CHILI PEPPERS zenéit szólaltatják meg. Belépő 600 HUF, a koncertek alatt büfé működik. Mindenkit várunk szeretettel!
SZATYMAZI AMATŐR MŰVÉSZEK KIÁLLÍTÁSA
A szatymazi amatőr művészek már több településen rendeztek csoportos kiállítást. 2011. január 19-én 18 órakor munkáikkal Zsombóra látogatnak. A tárlaton festmények, grafikák, kisplasztikák, kerámiák, valamint szöttesek kapnak helyet. A kiállítást megnyitja Kálmán János, a szatymazi művelődési ház igazgatója. A magnyitón közreműködik Veréb Judit operaénekes művésznő. Mindenkit várunk szeretettel.
KI TUD TÖBBET AZ EURÓPAI UNIÓRÓL - VETÉLKEDŐ
A zsombói József Attila Közösségi Ház és Könyvtár az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP 2.3.2.-2008/2-2009-0012) keretében internetes vetélkedőt hirdet három fős általános iskolás diákokból álló csapatok részére: KI TUD TÖBBET AZ EURÓPAI UNIÓRÓL? címmel. A három fordulós selejtező feladatsorait - mely az Európai Unió történetét, működését, tagállamainak jellemzőit foglalják magukban - január végétől lehet elérni a www.kultura.zsombo.hu oldalunkon. A selejtezőkön legjobb tíz helyezést elérő csapatot 2011. májusában döntőre hívjuk meg a Közösségi Házba.

Zsombó Község lakosságának tájékoztatása a belvízvédelmi készültségről


a helyi civil szervezetek támogatási igényének a benyújtási határideje 2011. január 20.-a! A pályázati adatlap –a korábbi évek gyakorlata szerint- a /onkormányzat/polgarmesterihivatal/nyomtatvany fülekre kattintva a honlapról letölthető....
A Közösségi Ház valamennyi munkatársa Nagy László Adjon az Isten című versével kíván Boldog Új Esztendőt valamennyi kedves vendégének! Találkozzunk 2011-ben is!
2010. utolsó napjának éjszakájára invitálunk mindenkit! A szilveszteri rendezvényünkön Svédasztalos vacsorával, korlátlan étel- és italfogyasztással, élő zenével (DOMIX zenekar), valamint szórakoztató műsorral várjuk vendégeinket! Vacsorás belépőjegyek vásárolhatók munkaidőben a Közösségi Házban december 1-től 10-ig 8000 forintért, december 11-től 22-ig 9000 forintért. Gyerekeknek (14 éves korig) 4500 forintért. Foglalás: telefonon a 62/595-560-as számon, vagy FOLYAMATOSAN e-mailben a kultura@zsombo.hu címen! TALÁLKOZZUNK SZILVESZTER ÉJSZAKÁJÁN! Részletes menüért kattintson a TOVÁBB GOMBRA!
BOLDOG KARÁCSONYT ZSOMBÓ!
A József Attila Közösségi Ház valamennyi munkatársa Áldott Karácsonyt, és Boldog Új esztendőt kíván!
A József Attila Közösségi Ház szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2010. december 18-án szombaton 18 órára, hogy töltsük közösen a FALUKARÁCSONYT! A műsorban fellépnek gyermekeink, szüleink, nagyszüleink. Elhangoznak karácsonyi dalok, versek, mesék. A belépés díjtalan! ÜNNEPELJÜNK KÖZÖSEN, TÖLTSÜK A KARÁCSONYT BÉKESSÉGBEN! József Attila Betlehemi Királyok című versét a tovább gombra kattintva olvashatják!
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak