Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXII. évf. 1. szám

Korábbi számok »
Híreink

Kedves (leendő) szülők!

Többen említettétek, hogy szeretnétek, ha lenne a községben elsősegély-nyújtó tanfolyam. Felvettem az S.O.S. 24 Oktatói Központtal a kapcsolatot, akik szívesen kijönnének Zsombóra, hogy speciális oktatóbabák segítségével megtanulhassátok az életmentés első lépéseit, illetve, hogy mit kell tennetek félrenyelés, fáról való leesés, vegyszer ivás, forrázás, lázgörcs stb. esetén.

Zsombó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2012. március 12. (hétfő) 20:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Házasságkötő terem

Tisztelt Zsombóiak! Tisztelt Adózók!
Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B. §-a alapján:

Tisztelt Lakosok!
Tájékoztatom a Tisztelt Zsombói Lakosságot arról, hogy a súlyos mozgáskorlátozottak közlekedési kedvezményeiben 2012-től jelentős változás történt, amit az alábbiakban összefoglalok:

Mikszáth Kálmán bölcs gondolata: Semmi nem tart jobban össze embereket, mint az iskolapadok emléke. (Nem szó szerinti idézet!) Zsombóra is érvényes.
Varró Dániel író-olvasó találkozója gyerekeknek

Varró Dániel írót várjuk a következő író-olvasó találkozóra a Közösségi Házba, aki verseket és meséket fog felolvasni gyerekeknek. A találkozó időpontja 2012. február 24. 9 óra 15 perc.

A találkozó a TÁMOP 3.2.4-08/1-2009-0024-es számú pályázat finanszírozásával ingyenes!


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az EDF DÉMÁSZ Zrt. támogatásával pályázatot hirdet az áramszolgáltató szolgáltatási területén élő, szociálisan hátrányos helyzetű személyek/családok részére.

Zsombó Község Önkormányzata a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet József Attila Közösségi Ház és Könyvtár Igazgató (magasabb vezető) munkakör betöltésére.


Tisztelt Lakosság!

A várható rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel, kérem, hogy az átlagosnál jobban figyeljenek szomszédaikra, ismerőseikre, az esetleg bajba jutottak segítésére.

Zsombó -Fontosnak érzik az egészségnevelést Zsombón: tíz éve szerveznek különböző programokat, amelyek középpontjában az egészséghét áll. Szűrővizsgálatokat hoznak helybe, előadásokat, sportos rendezvényeket tartanak, hogy életmódváltásra ösztönözzék a falubelieket.
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak