Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXII. évf. 1. szám

Korábbi számok »
Helyi újság

Kedves Olvasó!

Ön egy újjászületett lap első sorait olvassa.
A Zsombói Hírmondó a József Attila Művelődési Ház kiadványaként 1990. novemberében jelent meg, és 1994. decemberig élt. Akkori köszöntőjében Mészáros János igazgató úr a következő célokat jelölte meg:

„Célunk, hogy - előbb időszakonként, később rendszeresen - megjelentetett lapunkban tájékoztassuk Zsombó eseményeiről, híreiről, de hirdetéseket, reklámokat is szándékozunk megjelentetni.”

Tizennyolc év elteltével Zsombó Község Képviselő-testületének szándéka egybe esik az egykori alapítókéval, ami az alkalmi megjelenésű önkormányzati lap nevében is „Zsombói Hírmondó” hűen tükröződik. Célunk a hagyományok ápolása és megőrzése mellett az önkormányzati és egyéb közérdekű információk eljuttatása a zsombói polgárokhoz, a kedves olvasókhoz. Bízom benne, hogy az újra induló lap hozzájárul majd az önálló önkormányzatitelepülési arculat kialakulásához, megjelenésével gazdagítani fogja növekvő lélekszámú községünk lakosainak életét.

A Képviselő-testület döntése értelmében a Zsombói Hírmondó kiadója a Polgármesteri Hivatal, szerkesztőségének címe Zsombó, Alkotmány u. 1., szerkesztőbizottságának vezetője Mészáros Csaba, a Közösségi Ház igazgatója.

Tisztelt Olvasó, Kedves Zsombóiak! Kérem, fogadják szeretettel, és kísérjék figyelemmel az újra életre keltett lapot! Véleményeiket, észrevételeiket juttassák el a szerkesztőkhöz, és segítsék munkájukat!

Tisztelettel, baráti üdvözlettel:
                                                                        Gyuris Zsolt
                                                                        polgármester

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak