Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Szolgáltatók tájékoztatásai

RENDKÍVÜLI ÜGYFÉLFOGADÁSI RENDEK

FBH Nonprofit Zrt. tájékoztatója

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetben elrendelt kormányzati intézkedéseknek megfelelően, Ügyfélszolgálati irodáink 2021. március 8. és március 22. között zárva tartanak.

 

Társaságunk minden más tevékenysége és szolgáltatása zavartalanul zajlik (hulladékudvar, egyéb hulladék átvételi pontok, házhoz menő gyűjtés,  lomtalanítás, zöldhulladék gyűjtés, konténeres hulladékszállítás).

 

Társaságunk a szükséges intézkedéseket a járványhelyzet alakulásának megfelelően és a központi intézkedések figyelembevételével hozza meg a közszolgáltatás biztonságos ellátása érdekében.


Amennyiben a járványhelyzet tömeges megbetegedéseket eredményez a közszolgáltatás ellátását biztosító humán erőforrás körében, úgy Társaságunk az alapvető közszolgáltatás ellátását helyezi előtérbe.


Tisztelettel
FBH-NP Nonprofit Kft. 
6521, Vaskút Külterület 0551/2hrsz. 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2020. március 16-tól a mintegy 600 fős, országos falugazdász-hálózatánál rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be.A falugazdászok csak meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, és – a megszokottal ellentétben – nem látogatnak ki az ügyfelekhez. A pontos irodalista és a nyitvatartás a www.nak.hu oldalon érhető majd el; de a Kamara kéri tagjait, hogy személyesen csakis kiemelten indokolt esetben keressék fel az irodákat. A falugazdászok telefonon és e-mailben (akár az ugyfelszolgalat@nak.hu címen is) a tagok rendelkezésére állnak, az ügyfélszolgálat pedig ingyenesen hívható, a +36 80 900 365-ös zöldszámon.

A kijelölt iroda zsombói lakosok esetében Forráskút, keddenként 8.00-tól 16.00-ig lehetséges az ügyintézés.

Gyuris Ferenc falugazdász telefonon és emailben elérhető.
Telefonszám: 06-30/337-2520
E-mail: Gyuris.Ferenc2@nak.hu
Az intézkedések – a vírushelyzet függvényében – április 6-ig, az egységeskérelem-beadási időszak kezdetéig tartanak.


Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a koronavírus-járvány egészségügyi veszélyeire való tekintettel az ügyfélszolgálati irodáiban és valamennyi műszaki irodában a személyes ügyfélkiszolgálás valamint a személyes műszaki ügyintézés átmenetileg szünetel.
Bővebb információ:
https://www.alfoldviz.hu/hireink


 

A korona-vírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben

 a gyermekgyógyászati alapellátási Ügyeleti feladatokat

2020. március 23-án (hétfőn) 16.00 órától a veszélyhelyzet időtartama alatt 

a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Gyermekgyógyászati Alapellátási Ügyelete (6720 Szeged, Szilágyi u. 7.) helyett,

a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ

(6720 Szeged, Korányi fasor 14-15. - Árvízi Emlékmű) látja el. 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak