Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXII. évf. 1. szám

Korábbi számok »
Híreink
VII. Dalostalálkozó

A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, valamint a Bokréta Népdalkör ezúton is szeretettel meghívja VII. Dalostalálkozójára 2012. április 14-én.

A Dalostalálkozó programja:

15 órától vendégvárás,

16-18 óra között ünnepi műsort láthatnak, melynek fellépői: a Bokréta Dalkör, a szatymazi Barackvirág Népdalkör, a szegedi Jóbarátság Népdalkör, a forráskúti Őszirózsa Népdalkör, az üllési Estike Népdalkör és a csólyospálosi Hagyományőrző Asszonykórus,

18 órakor lesz a VII. Borverseny eredményhirdetése.

A belépés díjtalan!

Húsvéti Alkotóház 2012

2012-ben április 5-én 10 órától kézműves foglalkozásokkal (tojásfestés, üvegfestés, magtojás díszítés, dísztárgyak készítése különböző anyagokból) várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Mindenkit szeretettel várunk, a rendezvény ingyenes.

Gyenes Csaba előadása

2012. április 10-én 18.30-tól Hogyan bizonyítja a terrmészettudomány a Rendező Elme létét a világban? címmel Gyenes Csaba plébános atya előadást tart az érdeklődő közönség számára. Az oxfordi tudósok gondolatai alapján tartott előadás után kötetlen beszélgetés lesz ebben a témában.

A belépés díjtalan!

Mindenkit szeretettel várunk!


Zsombó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2012. március 30. (péntek) 19:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Házasságkötő terem
Villantó 2012

2012-ben március 25-én vasárnap 15 órakor kezdjük településünk KI-MIT-TUD-ját, a VILLANTÓT. Jelentkezni lehet: ének, hangszeres zene, tánc, vers, próza, bűvészmutatvány, humor és bármi más egyéb kategóriákban! Jelentkezési határidő: 2012. március 23. 18 óra, jelentkezni lehet személyesen a Közösségi Házban, telefonon az 595-560-as számon vagy e-mailben a kultura@zsombo.hu címen.

 


Az EDF DÉMÁSZ Hálózat tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy szolgáltatás minőségének javítása érdekében végzett hálózati munkák miatt áramszünet várható:

Zsombó Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját az ünnepi megemlékezésre az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 164. évfordulóján!

Időpontja: 2012. március 15. 9 óra

Várhídiné Szabó Erzsébet festőnő kiállítása

Várhídiné Szabó Erzsébet Kiskundorozsmán élő festőnő, aki realista festőnek vallja magát. A SZÍN-ART Baráti Kör tagja, képeit Európa-szerte vásárolják. Több egyéni és csoportos kiállításon is részt vett, ahol több ezüstérmet és különdíjat is kapott festményeiért.

Kiállításának megnyitója: 2012. március 14. szerda 18 óra

A kiállítást megnyitja Maróti Antalné művésztanár.


Zsombó Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSRE az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 164. évfordulóján.

Hölgyek, Asszonyok!

Ezennel szeretném jelezni, hogy a 2010 és 2011. októberében az egészséghéten végzett nőgyógyászati rákszűrés eredményei átvehetők a Védőnői Tanácsadóban hétköznapokon, reggel 8:00 és 9:00 óra között.

Renkóné Isaszegi Andrea
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak