Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXII. évf. 1. szám

Korábbi számok »
Hulladékudvar

 

A hulladékok átvétele szelektíven történik, mely a zsombói lakosság részére ingyenes.
Napi behozható mennyiség 1 m3, mely nem lehet háztartási hulladék.

 Az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó települések lakosai számára 2020. november 14. napjától a zsombói hulladékudvar az alábbi nyitva-tartással üzemel:

 

Zsombó, külterület 0144/60 hrsz

Nyitva-tartás:

11.01 – 03.31. között (téli nyitvatartás):          kedd: 14.00 – 16.00

04.01 – 10.31. között (nyári nyitvatartás):          kedd: 16.00 – 18.00

szombat: 08.00 – 12.00

 

A hulladékudvarokban a háztartásokban keletkező szelektíven gyűjtött hulladékok átvételét munkatársaink abban az esetben tudják teljesíteni, amennyiben a behozni kívánt hulladék megfelelően szétválogatásra került.

FONTOS! A hulladékudvar igénybevétele minden olyan lakos számára térítésmentes, aki felmutatja az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyáját, a hulladékszállítási számláját (vevőazonosító igazolására) és a befizetést igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás).

Fenti dokumentumok bemutatása a hulladék elhelyezésének kötelező adminisztrációjához szükséges, annak hiányában a hulladékot nem áll módunkban átvenni!

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak