Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 8. szám

Korábbi számok »
Híreink
II. ZSOMBÓI CSALÁDI FUTÁS
Idén már második alkalommal szervezzük meg a Zsombói Családi Futás elnevezésű sportrendezvényünket. Célunk, hogy a település apraja és nagyja közösen sportoljon. Nevezni lehet április 15. este 18 óráig a Közösségi Házban, telefonon a 62/595-560-as telefonszámon, vagy a kultura@zsombo.hu címen. Rajt a Közösségi Háztól. Útvonal: Közösségi Ház - Móra Ferenc utca – Szent Mihály utca - Deák Ferenc utca - Gárdonyi Géza utca - Móricz Zsigmond utca - Közösségi Ház Mindenkit várunk szeretettel!
DALOSTALÁLKOZÓ 2011.
A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár valamint a Bokréta Népdalkör ezúton is szeretettel meghívja VI. Dalostalálkozójára 2011. április 16-án 15 órára! A dalostalálkozó kísérőrendezvényeként idén is meghirdettük a zsombói borversenyt. A közönség a borokat ezen a napon 14.30-tól kóstolhatja meg és szavazhat az általa legfinomabbnak ítélt borra. A belépés díjtalan!
ZSOMBÓI MŰVÉSZ KLUB A KÖZÖSSÉGI HÁZBAN
Ezennel szeretettel meghívjuk Önt, és kedves családját a Zsombói Művész Klub soron következő találkozójára. A találkozó helyszíne: József Attila Közösségi Ház Időpontja: 2011. április 9. szombat, 16-óra. Mostani találkozónkon operafilm vetítés lesz. Verdi: Rigoletto. A vetítés után, szokás szerint várjuk a szívesen fellépők bemutatkozását. A részvételt, és a műsorszámokat kérjük, jelezzék a 0630/400-62-94-es telefonszámon! Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Zsombó Község Képviselő-testületének az iskola fenntartásáról szóló szülői tájékoztató levele
A Hullámzó vizeken kereszt című kiállítás megnyitója 2011. március 30-án, szerda este 6 órakor lesz a zsombói József Attila Közösségi Ház és Könyvtárban. A kiállítást megnyitja Szakolczay Lajos József Attila-díjas író, kritikus. Közreműködik Bacsa Flóra és Bacsa Orsolya - népdal

Kedves Zsombóiak!

Zsombó Község Képviselő-testülete 2011. március 23-án megtartott ülésén határozatban fejezte ki szándékát arról, hogy a zsombói óvodát és általános iskolát a Római Katolikus Egyház fenntartásába adja a következő tanévtől.
TÚRA KÖR: IRÁNY A ZENGŐ
Idei első túránkat a Mecsekbe szervezzük. Március 26-án reggel 7 órakor különjáratos busszal indulunk a Közösségi Háztól. Egy napi hideg élelemről mindenki maga gondoskodjon! Túraútvonalunk: Pécsvárad - Zengő - Püspökszentlászló - Hosszúhetény. Pécsváradon induláskor megtekintjük a várat. Onnan a sárga sáv jelzés követve feljutunk a Zengő csúcsára (kb. 5 km, 400 m szintemelkedéssel). A csúcson található kilátóból csodálatos panoráma tárul elénk. A Zengőről a sárga sáv jelzésen Püspökszentlászlóra megyünk (2 km) ahol a kastélyparkban megnézzük az arborétumot, illetve a kápolnát. Innen a völgyi kavicsozott úton, kb. 4 km megtételével sétálunk le Hossszúheténybe, a zöld négyzet jelzést követve. A túra hossza összesen kb. 11 km. A busz Hosszúhetényben várja majd a csapatot. Költségek a résztvevők számától függően 3000 forint körül alakulnak Jelentkezni a Közösségi Ház elérhetőségein lehet március 25-ig! Mindenkit várunk szeretettel!
VILLANTÓ 2011.
2011-ben március 20-án vasárnap 15 órakor kezdjük településünk KI-MIT-TUDját a VILLANTÓT. Jelentkezni lehet: ének, hangszeres zene, tánc, vers, próza, bűvészmutatvány, humor és bármi más egyéb kategóriákban! Jelentkezési határidő: 2011. március 19. 13 óra, személyesen a Közösségi Házban, telefonon az 595-560-as számon vagy e-mailben a kultura@zsombo.hu címen.

Zsombó – Csólyospálos Községek Közoktatási Intézményi Társulásának Társulási Tanácsa pályázatot hirdet a Zsombó-Csólyospálos Községek Általános Iskolája, Óvodája, Alapfokú Művészetoktatási Intézményének igazgatói állására - és egyben a zsombói tagintézmény tagintézményvezetői álláshelyének - betöltésére pályázat kiírása 2011. július 1. napjától 2016. június 30. napjáig szóló megbízással.
Felhívás

Tisztelt Lakosok!

2011.03. 19-én szombaton a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

A legközelebbi ügyfélfogadási nap 2011. 03. 21-e hétfő, a szokott rend szerint.


Megértésüket köszönjük!

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak