Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
92

Tisztelt Lakosság!

A várható rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel, kérem, hogy az átlagosnál jobban figyeljenek szomszédaikra, ismerőseikre, az esetleg bajba jutottak segítésére.

Február hónaptól május végéig, hetente egy alkalommal,a történelmi Magyarország tájegységeinek néptáncaival barátkozhatnak a táncos lábú, néphagyományok iránt érdeklődők.

Szeretettel meghívjuk Zsombó község nyugdíjasait az SZKTT ESZI Szociális Szolgáltató Központ Nyugdíjas Klubjának 2012. 02. 08-án 14 órai kezdettel megrendezésre kerülő, alakuló összejövetelére.

Magasabb összegű családi pótlékban, illetve fogyatékossági támogatásban részesülő személyek továbbra is igénybe vehetik INGYENESEN a településünkön működő támogató szolgáltatást.

Zsombó Község Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet zsombói székhelyű és a településen tevékenykedő társadalmi szervezetek számára elnyerhető, vissza nem térítendő támogatásra.


Tájékoztatom a Tisztelt zsombói lakosságot arról, hogy a Zsombó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 107/2011. (IX.28.) KT határozatával kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2012-es fordulójában az alábbi eredmény született:

A 2011. évi népszámlálás október 31-én véget ér. Tapasztalataink szerint zökkenőmentesen zajlott a helyi lakosság összeírása. Számlálóbiztosaink mindent elkövettek annak érdekében, hogy a körzetükbe tartozó lakosokat megtalálják és adataikat rögzítsék. Ennek ellenére is előfordulhat az, hogy valaki kimaradt az összeírásból. A 2011. évi népszámlálásról szóló 2009. évi CXXXIX. törvény rendelkezik arról, hogy az összeírásból kimaradt személyek és lakásuk pótösszeírását 2011. november 8-ig kell befejezni.

„Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Zsombón”
DAOP-4.1.3/A-09-2009-0014
projektzáró rendezvényére

Örömmel értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Zsombó Község Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2012. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányaikat a következő tanévben megkezdeni kívánó fiatalok számára.

Zsombó Község Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom a zsombói Bóbita Bölcsőde ünnepélyes átadására!

Az ünnepélyes átadás helye: Zsombó, Béke utca 4.

deje: 2011. szeptember 27-e (kedd) 11:00 óra

92
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak