Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
90

A Földgáz Szállító Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2012. július 27-én 10:00-14:00 közötti időszakban Zsombó községet érintően az üzemeltetésében lévő földgázszállító rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

Az ürömlevelű parlagfű hazánk egyik legveszélyesebb és legagresszívebben terjedő, allergiát kiváltó hatású gyomnövénye. Az ellene történő védekezés nemcsak a növénytermesztők, hanem minden földhasználó és földtulajdonos – beleértve a kiskertek tulajdonosait is – kötelező feladata!

Tisztelt Adózók!
Tájékoztatom Önöket, hogy a helyi iparűzési adóbevallás benyújtásának határideje 2012. május 31.

Az Összefogás Zsombóért Közhasznú Egyesület társadalmi munkára várja a környezetüket szépíteni, óvni vágyó, tettre kész segítőket.

A Vidékfejlesztési Minisztérium döntése értelmében az FVM 164/2008 (XII.20.) és a 42/2010. (IV.22.) számú rendeletei szerint az ország kijelölt területein tavasszal ismételten sor kerül a ragadozó emlősök veszettség elleni orális immunizálására. A repülőgépes és/vagy kézi vakcinázás 2012. április 14-28 között kerül elvégzésre.

Az EDF DÉMÁSZ Hálózat tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy szolgáltatás minőségének javítása érdekében végzett hálózati munkák miatt áramszünet várható:

Zsombó Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSRE az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 164. évfordulóján.

Kedves (leendő) szülők!

Többen említettétek, hogy szeretnétek, ha lenne a községben elsősegély-nyújtó tanfolyam. Felvettem az S.O.S. 24 Oktatói Központtal a kapcsolatot, akik szívesen kijönnének Zsombóra, hogy speciális oktatóbabák segítségével megtanulhassátok az életmentés első lépéseit, illetve, hogy mit kell tennetek félrenyelés, fáról való leesés, vegyszer ivás, forrázás, lázgörcs stb. esetén.

Hölgyek, Asszonyok!

Ezennel szeretném jelezni, hogy a 2010 és 2011. októberében az egészséghéten végzett nőgyógyászati rákszűrés eredményei átvehetők a Védőnői Tanácsadóban hétköznapokon, reggel 8:00 és 9:00 óra között.

Renkóné Isaszegi Andrea

Tisztelt Zsombóiak! Tisztelt Adózók!
Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B. §-a alapján:
90
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak