Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
91

Tisztelt Lakosok!
Tájékoztatom a Tisztelt Zsombói Lakosságot arról, hogy a súlyos mozgáskorlátozottak közlekedési kedvezményeiben 2012-től jelentős változás történt, amit az alábbiakban összefoglalok:

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az EDF DÉMÁSZ Zrt. támogatásával pályázatot hirdet az áramszolgáltató szolgáltatási területén élő, szociálisan hátrányos helyzetű személyek/családok részére.

Tisztelt Lakosság!

A várható rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel, kérem, hogy az átlagosnál jobban figyeljenek szomszédaikra, ismerőseikre, az esetleg bajba jutottak segítésére.

Február hónaptól május végéig, hetente egy alkalommal,a történelmi Magyarország tájegységeinek néptáncaival barátkozhatnak a táncos lábú, néphagyományok iránt érdeklődők.

Szeretettel meghívjuk Zsombó község nyugdíjasait az SZKTT ESZI Szociális Szolgáltató Központ Nyugdíjas Klubjának 2012. 02. 08-án 14 órai kezdettel megrendezésre kerülő, alakuló összejövetelére.

Magasabb összegű családi pótlékban, illetve fogyatékossági támogatásban részesülő személyek továbbra is igénybe vehetik INGYENESEN a településünkön működő támogató szolgáltatást.

Zsombó Község Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet zsombói székhelyű és a településen tevékenykedő társadalmi szervezetek számára elnyerhető, vissza nem térítendő támogatásra.


Tájékoztatom a Tisztelt zsombói lakosságot arról, hogy a Zsombó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 107/2011. (IX.28.) KT határozatával kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2012-es fordulójában az alábbi eredmény született:

A 2011. évi népszámlálás október 31-én véget ér. Tapasztalataink szerint zökkenőmentesen zajlott a helyi lakosság összeírása. Számlálóbiztosaink mindent elkövettek annak érdekében, hogy a körzetükbe tartozó lakosokat megtalálják és adataikat rögzítsék. Ennek ellenére is előfordulhat az, hogy valaki kimaradt az összeírásból. A 2011. évi népszámlálásról szóló 2009. évi CXXXIX. törvény rendelkezik arról, hogy az összeírásból kimaradt személyek és lakásuk pótösszeírását 2011. november 8-ig kell befejezni.

„Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Zsombón”
DAOP-4.1.3/A-09-2009-0014
projektzáró rendezvényére
91
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak