Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXII. évf. 1. szám

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
94

a helyi civil szervezetek támogatási igényének a benyújtási határideje 2011. január 20.-a! A pályázati adatlap –a korábbi évek gyakorlata szerint- a /onkormányzat/polgarmesterihivatal/nyomtatvany fülekre kattintva a honlapról letölthető....

Tájékoztatom a Tisztelt zsombói lakosságot arról, hogy a Zsombó Község Önkormányzata Képviselőtestületének 136/2010. (IX.13.) KT határozatával kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2011-es fordulójában az alábbi eredmény született:

A megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság intézkedése alapján megkezdődött a felkészülés a rendkívüli téli időjárási viszonyok során jelentkező katasztrófavédelmi feladatok ellátására.
Az alábbiakban hasznos tanácsok találhatóak a télen közlekedőknek.

Vendégeink, Horváth Dezső és Sipos Mihály, a Népfőiskola alapítói, beszélgetünk velük a kezdetekről, elmúlt évek előadásairól, jelenlegi és jövőbeni tervekről.

Gazdasági program végrehajtásáról szóló beszámoló ....

Zsombó Község Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2011. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányaikat a következő tanévben megkezdeni kívánó fiatalok számára.
A pályázat benyújtásának határideje: 2010. október 29.

folyamatban a Béke utca megújítása....

folyamatban a kivitelezés....

≈ 150.000.000. Ft vissza nem térítendő pályázati támogatás nyert Zsombó Község Önkományzata

2010. március 10-én 18 órától
94
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak