Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
5

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti, rendes ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2023. május 19. (péntek) 13:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)

Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2023. május 18. napján (csütörtökön) 17:30 órai kezdettel tartja ÜLÉSÉT, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
Kormányablak busz ügyfélfogadása Zsombón

Tájékoztatom Önöket, hogy a kormányablak busz folytatja működését, és ügyfélfogadást tart a Zsombói Polgármesteri Hivatal és a József Attila Közösségi Ház és Könyvtár között található téren.

A buszban a korábbi települési ügysegédek szolgáltatásain felül (szociális kérelmek) a kormányablakban intézhető ügyek is elérhetőek lesznek, melyek a következők:
- Személyazonosító igazolvány ügyintézés;
- Lakcímigazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés;
- Útlevél ügyintézés;
- Vezetői engedélyekkel kapcsolatos ügyintézés;
- NEK adatlap igénylése
- Rendelkezési Nyilvántartás regisztráció;
- Ügyfélkapu regisztráció;
- Elveszett, eltulajdonított személyi okmányok pótlása;
- Megrongálódott személyi okmányok cseréje.

A kormányablak busz szolgáltatásai minden hónap harmadik hétfőjén 11:30 és 14:00 óra között érhetőek el Zsombón,
május 15.
június 19.
július 17.
augusztus 21.
szeptember 18.
október 16.
november 20. és
december 18.
napján.

dr. Sziromi Márta
jegyző

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK)

Kéményseprő-ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keres

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti, rendes ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2023. április 21. (kedd) 8:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
Menetrendi egyeztetés

A 2023. december 10-től életbe lépő 2023/2024. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő, járási menetrendi egyeztetéseit az idei évben is ismételten elektronikus formában tartja meg. A vonatkozó jogszabály rendelkezései alapján a lakosságot képviselő önkormányzatok a résztvevői az egyeztetési folyamatnak, így az önkormányzat gyűjti be a lakossági véleményeket és továbbítja azokat.
Annak érdekében, hogy minél több érdeket tudjunk képviselni, kérjük a Tisztelt lakosság segítségét, hogy a menetrendeket érintő előremutató észrevételeiket, javaslatait küldjék meg a titkarsag@zsombo.hu e-mail címre vagy a polgármesteri hivatal falán elhelyezett postaládába dobják be 2023. április 26-ig.

Köszönjük segítségüket.
Bölcsődei beiratkozás

Bölcsődei nyílt nap

Madárinfluenza megfigyelési és védőkörzet körzet elrendelése

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály CS/I01/00520-16/2023. számú határozatában Zsombó nagyközség teljes közigazgatási területére “MEGFIGYELÉSI KÖRZETET” és "VÉDŐKÖRZETET" rendelt el magas patogenitású madárinfluenza (H5N1) vírus megállapítása miatt az alábbi térkép alapján.
5
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak