Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Híreink
7
SZIKAI koncert

Nyilvános, ingyenes program. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

23.10.01. Naprendszer túra

SZOCIÁLIS TŰZIFA 2023

Zsombói Színjátszó Kör

JELENTKEZŐKET VÁRUNK a Zsombói Színjátszó Körbe!

Elindítjuk Zsombón a színjátszást, melyhez hatalmas segítséget kapunk mentorunktól Gömöri Krisztiántól, a Szegedi Nemzeti Színház elismert színészétől. 2023. október 15-e környékén indulnak a próbák.

A kiválasztott 20-25 perces előadás darabját 2024. január 28-án Budapesten, a Nemzeti Színházban adjuk elő a Pajtaszínházi szemlén.

Kortól függetlenül bárki jelentkezhet színésznek!!!! Sokat számít egy énekhang, egy monológ, egy bájos mosoly vagy akár 2-3 mondat is.

Legyetek bátrak, jelentkezzetek!

 
Déryné Társulat: Kék róka

 2023.09.29. 19:00 óra, INGYENES előadás!

Nyár van, az erdő zöld. A délutáni napfény besüt a nyári lak ablakán. Minden idilli. Kivéve, hogy a feleség, Cecile, már megint nincs itthon. Vadászni ment, állítólag egy kék rókagarnitúrát keres. Már többször próbált rátalálni, de még mindig nem látta meg az igazit.

Aki azt gondolná, hogy egy egyszerű szerelmi háromszög bontakozik ki mindebből, az nagyon téved. Itt a vádló nem a férj, a szerelmes nem a szerető, és a vélt szerető nem az, akire a férj számít. A háromszög pedig minimum ötszög. Ezen a fülledt nyári délutánon mindenki vágyik valakire. Mind az öten az elérhetetlen kék róka után sóvárognak: varázslatra, valóságon túli világra vágynak, ezt keresik a másikban, ezt nem találja egyikük sem a hétköznapokban.
Az előadás során egyik szereplő fejéből vándorlunk a másikba, hogy végül feltérképezzük a teljes szerelmi képletet. Herczeg Ferenc legnagyobb színpadi sikere izgalmas felfedezést ígér mindazoknak, akik szeretnek mások szívébe belelátni.
Fotók: Érdi Róbert
Az előadás a Déryné Program hozzájárulásával valósul meg.
 

 


Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti, rendes ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2023. szeptember 22. (péntek) 8:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)

Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2023. szeptember 21. napján (csütörtökön) 17:00 órai kezdettel tartja ÜLÉSÉT, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)

Az ügyeleti alapellátást 2023. október 1-től Csongrád-Csanád vármegyében is az Országos Mentőszolgálat látja el, majd az egységes, két elemből álló, betegközpontú rendszert (háziorvosi ügyeleti ellátás, sürgősségi ügyelet) a jövő év elejéig fokozatosan bevezetve -egyelőre a főváros kivételével - az ország egész területén biztosítani fogjuk minden rászoruló számára.
Az egységes ügyeleti telefonszám 2023. október 1-től Csongrád-Csanád vármegyében: 1830
Kiállítás, Pedro Grama

7
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak