Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 8. szám

Korábbi számok »
Híreink
2
55 éves a JAKH

KORMÁNYABLAK BUSZ FELFÜGGESZTÉSE

Tisztelt Lakosok!
A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatala vezetőjének tájékoztatása szerint a Kormányablak Busz kitelepülése 2023. november 2. napjától Csongrád-Csanád Vármegyében felfüggesztésre kerül.
A Zsombói Hírmondó 2023. októberi számában megjelent "Kormányablakbusz ügyfélfogadása Zsombón" című hirdetés érvényét vesztette. A következő tájékoztatásig kormányablakban intézendő ügyeikkel szíveskedjenek felkeresni az állandóan működő kormányablakokat (Üllés, Mórahalom, Szeged, Sándorfalva).
Megértésüket köszönöm.
dr. Sziromi Márta
jegyző
2023.11.18. Kolbász és Hurkatöltő verseny

 

 

Álláshirdetés, Közművelődési szakember

 

2023.11.01. Mindenszenteki mécsesgyújtás

Mindenszentek napján, november 1-én 15.45-kor szeretettel várunk MINÉL TÖBB ÖNKÉNTEST a zsombói temető ravatalozójához, akik velünk együtt gyújtják meg a mécseseket. Gyufát, öngyújtót hozzatok magatokkal.

Mi 15:00 órakor kezdjük kirakni a motívumot, hogy 16 órára, az országosan egységes mécsesgyújtás időpontjára elkészüljünk.
Miért tesszük ezt? Csatlakoztunk az III. Országos Mindenszenteki Mécsesgyújtás elnevezésű programhoz. Az esemény egy interaktív fényinstalláció elkészítését jelenti a temetőben, a halottak napi ünnepkör temetőlátogatóinak bevonásával.
Az esemény célja, hogy az emberekben magasztos és meghitt érzéseket keltsen, és erősítsük hazánkban a kegyeleti kultúra jelenlétét.

Felhívás, dokumentum gyűjtés

 

RENDŐRSÉGI NYÍLT NAP

2024 TökJó Nap

2
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak