Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Önkormányzati hírek
41

A 2011. évi népszámlálás október 31-én véget ér. Tapasztalataink szerint zökkenőmentesen zajlott a helyi lakosság összeírása. Számlálóbiztosaink mindent elkövettek annak érdekében, hogy a körzetükbe tartozó lakosokat megtalálják és adataikat rögzítsék. Ennek ellenére is előfordulhat az, hogy valaki kimaradt az összeírásból. A 2011. évi népszámlálásról szóló 2009. évi CXXXIX. törvény rendelkezik arról, hogy az összeírásból kimaradt személyek és lakásuk pótösszeírását 2011. november 8-ig kell befejezni.

Zsombó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterven felüli, rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2011. október 26. (szerda) 7:30 óra

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Házasságkötő terem

Zsombó Község Helyi Választási Bizottsága a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. október 3-i általános választásán a polgármester- és képviselő-választást eredményesnek ítélte.

A 2010. október 3-án tartandó helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatos információkról.

Gazdasági program végrehajtásáról szóló beszámoló ....

Az önkormányzati ciklus végén tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot az önkormányzat jelenlegi pénzügyi és vagyoni helyzetéről.

Zsombó községben megválasztható önkormányzati képviselők számának megállapítása

Zsombó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti (rendes) ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.


Tisztelt Lakosok!
Biztosan sokan látták már a helyi újságban is közzétett, kérdőíveket....

2009-ben ismét falugyűlés Zsombón
41
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak