Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XVIII. évf. 11. szám- Július

Korábbi számok »
Híreink
101

≈ 150.000.000. Ft vissza nem térítendő pályázati támogatás nyert Zsombó Község Önkományzata
VILLANTÓ 2010. - HARAPJ RÁ!
2010-ben március 20-án 14 órakor kezdjük településünk KI-MIT-TUDját a VILLANTÓT. Jelentkezni lehet: ének, hangszeres zene, tánc, vers, próza, bűvészmutatvány, humor és bármi más egyéb kategóriákban! Jelentkezési határidő: 2009. március 19. személyesen a Közösségi Házban, telefonon az 595-560-as számon vagy e-mailben a kultura@zsombo.hu címen. (HURRÁ NYARALUNK! PRODUKCIÓNKÉNT 2 PONT!)
A TŰZZOMÁNC SZAKKÖR KIÁLLÍTÁSÁT NYITJUK MEG
2010. március 18-án csütörtökön 16 órakor nyitjuk meg a Közösségi Ház tűzzománc szakkörének csoportos kiállítását. A tanfolyamot tavaly szeptemberben a ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP 2.3.2.-08/2-2009-0012) keretében az „Építő közösségek – közművelődési intézmények az egész életen áttartó tanulásért” előirányzat keretein belül hirdettük meg, és az elmúlt félévben több mint 30-an kapcsolódtak be a közös munkába. A kiállításon az itt készült alkotásokat mutatjuk be! A tárlat március végéig tekinthető meg. Mindenkit várunk szeretettel!
ZONGORAAVATÓ ÜNNEPI KONCERT
A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár Tisztelettel hívja Önt és Kedves Családját, 2010. március 15-én hétfőn 18 órára Zongoraavató ünnepi hangversenyére! A műsorban fellépnek a Zsombói Művészklub tagjai. Vendég: Hegedűsné Kovács Zsuzsanna, zongoraművész A belépés díjtalan! Szeretettel várjuk! Ünnepeljünk közösen!
ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS
Zsombó Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ünnepi megemlékezésére az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 162. évfordulóján! Időpontja: 2010. március 12. 17 óra Helyszíne: József Attila Közösségi Ház, majd templomkert. Ünnepi műsort adnak a Kós Károly Általános Iskola diákjai. Ünnepi köszöntőt mond: Gyuris Zsolt polgármester. Fáklyás felvonulás (Közösségi Háztól a templomkertbe) Koszorúzás a kopjafánál. Ünnepi beszédet mond: dr. Bohács Zsolt (Fidesz), Pancza István (Magyar Függetlenségi Párt)

2010. március 10-én 18 órától
A TÁMOP 2.3.2.-08/2-2009-0012 pályázatunk keretében egy újabb program megvalósításához közeledünk. A József Attila Közösségi Ház 2010. nyarán két nyári kompetenciafejlesztő (ha úgy tetszik kézműves) gyermektábort hirdet! Táboraink a résztvevő gyermekek számára INGYENESEK lesznek!!! Az egy-egy hetes nyári táborozásra kizárólagosan zsombói gyermekeket viszünk! A táborokban 30-30 gyermek szállás és étkezési költségeit, foglalkozásvezetőinek tiszteletdíját, felügyelők díjait, alapanyagköltségeket biztosítjuk. Hogy kik vehetnek részt a táborokban arról a TOVÁBB gombra kattintva olvashat!
FIGYELEM!
A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár ezúton értesíti kedves vendégeit, hogy február 22. és 26. között, a nyílászárók cseréjével járó munkálatok miatt, VALAMENNYI tanfolyama és klub foglalkozása ELMARAD! A Könyvtár szintén egész héten zárva tart! A Közösségi Ház szolgáltatásai munkaidőben reggel 9 órától délután 17 óráig zavartalanul elérhetőek! Megértésüket köszönjük!
ZÖLD KLUB: BARLANGTÚRA
Zöld Klubunk február hónapban a Budai-hegység két gyönyörű barlangjába szervezi kirándulását. A Pálvölgyi-barlang kiépített útvonala utcai ruhában járható. Kényelmes túracipő viselése ajánlott. A túra időtartama kb. 50-60 perc. A barlang belső hőmérséklete 10 °C. A Szemlő-hegyi-barlang útvonala 40 perc, itt a belső hőmérséklet 12°C. Részvételi díj 1000 forint. Hideg élelemről mindenki gondoskodjon! Gyülekező 2010. február 20-án szombaton 10 órakor a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!

Adója 1+1 %-ának felajánlásával megteheti!

101
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak