Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
Híreink
102

A zsombói lakosok segítségét kérjük a kiadvány tartalmának összeállításához.

Tisztelt Lakosok!
Biztosan sokan látták már a helyi újságban is közzétett, kérdőíveket....

A Képviselő-testület döntése értelmében a képviselők a jövőben rotációs rendszerben, párosával személyes képviselői fogadóórát fognak tartani.


2009-ben ismét falugyűlés Zsombón
BUDAPEST ACOUSTIC BAND KONTERTJE ZSOMBÓN
A Budapest Acoustic Band két akusztikus gitár, ének, ütőhangszeres felállással játszik. Zenéjük ötvözi a blues, a jazz és a virtuóz latinos stílusokat. Műsorukban saját szerzeményeik mellett a Beatles, Eric Clapton, Sting, a Led Zeppelin és Jimi Hendrix közismert dallamai is megszólalnak. Várunk mindenkit 2009. március 20-án pénteken 19 órára! Belépő:700 forint Keresse a plakátot a képek között!
JÉGA SZABÓ LÁSZLÓ KIÁLLÍTÁSA
A zsombói József Attila Közösségi Ház szeretettel meghívja Önt és családját Jéga Szabó László „A semmi ágán ül szívem…” című önálló kiállításának megnyitójára 2009. március 18-án, szerdán 18 órára. A kiállítást megnyitja: Barkos Bea képzőművész A kiállítás megtekinthető: 2009. március 18-tól április 10-ig keddtől péntekig 9 és 20 h között.
VILLANTÓ 2009.
Közösségi Ház március 21. 14 óra Jelentkezni lehet: ének, hangszeres zene, tánc, vers, próza, bűvészmutatvány, humor és bármi más egyéb kategóriákban! Jelentkezési határidő: 2009. március 20-ig személyesen a Közösségi Házban, telefonon az 595-560-as számon vagy e-mailben a kultura@zsombo.hu címen. MOST TIÉD A SZÍNPAD!
FELOLVASÓ EST: KÓS KÁROLY MŰVEIBŐL
Március hónapban Kós Károly műveiből olvasunk fel. Az összejövetelre 11-én 17 órától kerül sor. Mindenkit szeretettel várunk! "Kilencvennégy évet élt a magyar szellem ezermestereként az oly változó életű, oly sokarculatú, oly nehéz sorsú Erdélyben. Meg lehetne állapítani előkelő helyét művészettörténetünkben is, a romániai magyarság közéletében is. Az írók arcképcsarnokában irodalmi rangjáról kell beszélni. Ez a rang pedig szépségteremtő halhatatlanjaink közt jelöli ki a helyét."
GÉCZI ERIKA (A KORMORÁN ZENEKAR ÉNEKESNŐJE) ÖNÁLLÓ KONCERTJE
2009. február 27-én pénteken este 19 órától a zsombói József Attila Közösségi Házban ad önálló koncertet Géczi Erika, a Kormorán zenekar énekesnője. A műsoron az együttes dalain kívül hallhatóak lesznek a művésznő saját szerzeményei is. A rendezvény az OKM PANKKK program keretében valósul meg. A belépő 600 forint. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
FELOLVASÓ EST: KRÚDY GYULA MŰVEIBŐL
Az Illyés Gyula Olvasókör szervezésében 2009. február 18-án 17 órakor felolvasó estet tartunk Krúdy Gyula műveiből. A rendezvényen részletek hangoznak el az Álmoskönyv illetve a Szinbád novellákból. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A belépés díjtalan! Ajánljuk figyelmükbe az alábbi linket!
102
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak