Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Béke utcai járdaépítés
folyamatban a Béke utca megújítása....

Az élhető épített környezet alapvető eleme, a közlekedésben résztvevők megfelelő helyen történő közlekedéséhez a balesetmentes feltételek megteremtése. Ez a komfortérzeten és biztonságon túl esztétikai célokat is szolgál.

A Képviselő-testület ezért tartja fontosnak, hogy a korábban megkezdett járdaépítések folytatódjanak, így fokozatosan szépüljön a településünk.

Az Andrássy út, Móra Ferenc utca (Béke utca és sportpálya közötti szakasza) után az egyik legforgalmasabb utca, a Béke utca válik a forgalom több szereplője számára is biztonságosabbá.

A jelenlegi felbontott utcaszakasz szeptember végére, október elejére egységes járda és kerékpárútként szolgál a közintézmények környékére látogatók számára. A gépkocsival közlekedők körültekintő közlekedése természetesen továbbra is szükséges, azonban ha mindenki a szabályokat betartja, kevesebb az esélye a balesethelyzet kialakulásának.

A Béke utcai járdaépítési beruházást újabb fejlesztés követi, amely az utca egységes arculatát segít kialakítani: kandelláberek, fasor telepítés, parkolók kiépítése.

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak