Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 3. szám- November

Korábbi számok »
Híreink
7
Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal közleménye:

Öt fajta vakcinára lehet időpontot foglalni Csongrád-Csanád megyében.
Pfizer-, Sinopharm-, Janssen-, Moderna- és Szputnyik-vakcinákkal történő oltásra lehet május 26-tól, szerdától az eeszt.gov.hu oldalon időpontot foglalni. Az időpontfoglaló rendszerben kiválasztható az oltakozni szándékozók számára a megfelelő időpont és a legközelebb található kórházi oltóponti helyszín. Az időpont foglaláshoz továbbra is regisztrálni kell az oltásra a vakcinainfo.gov.hu oldalon. Az első körös oltások Csongrád-Csanád megye kórházi oltópontjain május 27-től, csütörtöktől vehetők fel. Az oltásokra 2021. június 2-ig időpontot foglalni.
Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal sajtószolgálata

Legyél te is határrendész vagy járőr!

A csatolt mellékletben lévő dokumentumokon található a 2021 szeptemberében induló képzésekre vonatkozó információk.

Tájékoztatom Önöket, hogy a kormányablak busz folytatja működését, 2021. május 17-én 11:30-tól 14:00 óráig ügyfélfogadást tart a Zsombói Polgármesteri Hivatal és a József Attila Közösségi Ház és Könyvtár között található téren.
Áramszünet


Zsombó Nagyközség Önkormányzata KARBANTARTÓ munkakörbe határozatlan időre, teljes munkaidős munkavégzésre munkavállalót keres.

ÍGY VIGYÁZHATUNK SZERETTEINKRE AZ ÚJ KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY IDEJÉN
Áramszünet 04.30-án

Áramszünet 04. 26-án

Áramszünet 04.27-én

7
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak