Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 3. szám- November

Korábbi számok »
Híreink
4

Zsombó Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet szociálisan hátrányos helyzetű háztartásoknak tűzifa támogatásra

Zsombó Nagyközség Önkormányzata
az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve
2022. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.
Tájékoztatás tározó tisztításról

Az Alföldvíz tájékoztatja a tisztelt lakosokat, hogy 2021. október. 13–án, 14.–én és 15.-én Zsombó Településen, az ivóvíz minőség javítása, fenntartása érdekében karbantartási és víztározó medence tisztítási munkálatokat végez.

A Település egyes részein a jelzett napokon 09:00-tól 15:00- óra között időszakos nyomáscsökkenés, 1-2 órás vízhiány is előfordulhat.

Megértésüket köszönik.
Helyi Termelők figyelem!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Nemzeti Művelődési Intézet lehetőségét, amely célja, hogy a Coop Szolnok Zrt. által működtetett valamennyi szupermarketben (az ország egész területén) kialakításra kerüljön a helyi termékek polca, és ezáltal is bővüljenek a helyi termelők, kézművesek értékesítési, illetve a vevők beszerzési lehetőségei.
Az alábbi linken elérhető online kérdőívvel szeretnék előzetesen felmérni, hogy az országban hány olyan termelő, kézműves van jelen a különböző termékeivel, aki szívesen csatlakozna a fent említett kezdeményezéshez, továbbá termékei meg is felelnek-e a feltételeknek.
A kérdőív segítségével olyan adatbázist terveznek létrehozni, amely részben a helyi termékek eladását helyben, részben pedig a Nemzeti Művelődési Intézet további gazdaságfejlesztő, innovatív szakmai tevékenységét segíti.
A kérdőívet helyi termelők és kézművesek töltik ki a saját tevékenységükre és termékeikre vonatkozóan.
Kitöltési határidő: 2021. 10. 18. 12 óra

Kérdőív linkje:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe23Q484YviYX0r6NFu3DKn5nDc7rLl0W7wp2za7w3x1kngJg/viewform?usp=sf_link

Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2021. szeptember 14-én elfogadta Zsombó Nagyközség Új Településfejlesztési Koncepcióját, Településszerkezeti Tervét és a Helyi Építési szabályzatát.

A Csongrád-Csanád megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a rókák veszettség elleni orális immunizálása ügyében 2021. október 2. napjától kezdődően 2021. október 22. napjáig Csongrád- Csanád megye teljes közigazgatási területére ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el.
Munkalehetőség


Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti, rendes ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2021. szeptember 24. (péntek) 9:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
4
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak