Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Híreink
7
Katások figyelem!

Felhívom azon egyéni vállalkozók figyelmét, akik a NAV-nál az „új” kata szerint adóznak szeptember 1-től, hogy ha a helyi iparűzési adóban az egyszerűsített, tételes iparűzési adómegállapítás lehetőséget (a Htv. 39/B. § (3) bekezdése alapján) szeretnék igénybe venni, akkor az E-önkormányzat Portálon (ohp-20.asp.lgov.hu) elérhető „Bejelentkezés, változás-bejelentés” űrlapot küldjék be legkésőbb október 15-ig. Esetükben az űrlap V. pontjában kell jelezni a választást és megadni a kezdő napot. Fontos, hogy ne természetes személy szerepkörben legyenek belépve, hanem mint egyéni vállalkozó.

Longa Ádám
adóügyi ügyintéző
Magyar-román nyugdíjtanácsadó nap

Vállalkozót keresünk parlagfű elleni közérdekű védekezéshez

A Zsombói Polgármesteri Hivatal olyan számlaképes magánszemélyt, vállalkozót vagy vállalkozást keres, aki minden év június 1. és november 30. közötti időszakban vállalja a jegyző által esetlegesen elrendelt parlagfű elleni közérdekű védekezés végrehajtását Zsombó belterületén.
A közérdekű védekezés – az egyedi körülményektől függően - kézi vagy gépi kaszálást, szárzúzást vagy tárcsázást foglal magában. A jelentkezőnek rendelkeznie kell az ehhez szükséges technikai eszközökkel és személyi feltételekkel.
A jelentkezőktől részletes árajánlatot (külön feltüntetve a kézi kaszálás, gépi kaszálás, szárzúzás, tárcsázás árát) várunk 2022. szeptember 15. napjáig. Az árajánlatot a Zsombói Polgármesteri Hivatalban személyesen lehet leadni vagy postai úton a Zsombói Polgármesteri Hivatal 6792 Zsombó, Alkotmány utca 3. szám alatti címére lehet beküldeni.
További kérdés esetén a 62-595-551 telefonszámon állok rendelkezésre.


dr. Sziromi Márta
jegyző
Áramszünet

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY SZOLGÁLTATÁSUNK MINŐSÉGÉNEK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN VÉGZETT HÁLÓZATI MUNKÉK MIATT ÁRAMSZÜNET VÁRHATÓ:
2022. szeptember 20-án 08:00-16:00 óra között az alábbi területeken:
Zsombó
Alkony utca 14-16., 29.
Andrássy út 104-182, 73-129.
Dózsa dűlő 42-50.; 13/M-153/35.
Jókai utca 1-15.
József Attila utca 1-7.
Kiskert 0153/52.
Ménesjárás dűlő 2-8/M, 3-7.
Szegedi út 60.
Szent Mihály utca 2-22, 1-11.
Temető utca 6-24.
Tanya 1.
Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni! Aggregátor használata kizárólag Társaságunktól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni szíveskedjen az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a
„hozzaferesi.iroda@nkmaramhalozat.hu” e-mail címre bejelenteni, melynek tárgya "Aggregátor használat" legyen!
Levele tartalmazza az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván!
KÖSZÖNIK MEGÉRTÉSÜKET!
Színházi előadás / családi komédia

Színházi előadás / zenés vígjáték


Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti, rendes ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2022. augusztus 26. (péntek) 8:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
Könyvtáros munkatársat keresünk

Gallyazási munkálatok Zsombó területén

Értesítjük a Tisztelt Lakosokat, hogy az MVM Démász Áramhálózati Kft. megbízásából a Zöldterület Kezelő Kft. munkatársai, mint gallyazó partner a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetéki hálózatok nyomvonalai mentén gallyazási munkálatokat végeznek, mely során a hálózatok biztonsági övezetébe nőtt fa vagy egyéb növényzet eltávolításra kerül.
A gallyazást a villamos művek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló, 2/2013. (I.22.) NGM rendelet szabályozza.
A munkavégzés várható időpontja: 2022.09.01. – 2023.04.30.
Gallyazó partner elérhetőségei:
Zöldterület Kezelő Kft.
Asztalos Máté
06 70/413-1103
gallyazas@zoldkft.hu
7
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak