Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX.évf 5. szám- 2022 június-július

Korábbi számok »
Híreink

Változás lesz a zsombói önkormányzati közétkeztetésben 2008. február 1-jétől.

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt olvasót, hogy önkormányzatunk bankszámla számai megváltoztak.

Tisztelt Zsombói Polgárok!

Legutóbbi tájékoztatóm óta 7 alkalommal ülésezett a Képviselő-testület. A közérdekű döntésekről a következő tájékoztatást adom.


Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság lakosságfelkészítési honlapjának elérhetősége...

Hasznos információk parlagfüves területek bejelentése kapcsán.

Állandósuló problémának tűnik, hogy az eladott járművekről az eladó fél nem értesíti az okmányirodát. Emiatt már sokezer forintnyi gépjárműadót kellett megfizettetnünk, pedig a jármű már nem is volt az adózó tulajdonában.
Ugye igazságtalannak tűnik? Pedig egy pici odafigyeléssel megelőzhető a probléma.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalban színes fénymásolásra van lehetőség A3-as méretig.
Fánksütők figyelem!

2012. február 11-én szombaton a hagyományoknak megfelelően idén is megszervezzük a Zsombói Farsang és Szomszédoló elnevezésű rendezvényünket. A vendéglátáshoz most is várjuk fánksütőinket! Alapanyagokról (olaj, liszt) a Közösségi Ház gondoskodik, felvehető február 7-tól munkaidőben. A fánkokat a rendezvény napján 14.00-ig várjuk! Együttműködésüket előre is köszönjük!

Pálinkaverseny 2012

A Közösségi Ház hatodik alkalommal hirdeti meg a zsombói pálinkák szemléjét. Idén február 10-én délután 14 órától zsűrizzük a beérkezett mintákat. Nevezni lehet február 9-én este 18 óráig, fél liter bármilyen gyümölcspálinkával! Az eredményhirdetésre a verseny napján 16.00-kor kerül sor! A közönség számára a szomszédoló végén tesszük lehetővé a kóstolást!

Farsang 2012

Télbúcsúztató rendezvényünkre 2012. február 11-én szombaton 13.00-tól várjuk vendégeinket! A jelmezes felvonulásra 14.00-tól, a téltemető tűz meggyújtására 14.30-kor kerül sor. A felvonulásra várunk minden lelkes jelmezest! A szomszédolóval egybekötött farsangunkon idén Ásotthalom községet látjuk vendégül, akiknek kulturális műsorát 15 órától tekinthetik meg. A napot táncházzal zárjuk! Várunk mindenkit szeretettel! A belépés díjtalan!

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak