Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXII. évf. 1. szám

Korábbi számok »
Fiatalok a Falu Lapjáért Egyesület

Adószám: 18455261-1-06

Az egyesület 1995 óta gondozza Zsombó egyetlen helyi lapját, a Zsombi-t. Az egyesület célja, hogy  díjmentesen lássa el a község lakosságát helyi és közhasznú információkkal, helyet adjon a lakosok közösséget érintő észrevételeinek, a község intézményei, egyesületei tájékoztathassák az olvasókat rendezvényeikről.

Az egyesület a lapot hirdetési bevételekből, egyéni, önkormányzati és céges támogatásokból, pályázati pénzekből tartja fenn.
Hirdetések feladása a művelődési házban, illetve a zsombo@napnet.hu <mailto:zsombo@napnet.hu> e-mail címen lehetséges.

Cikkeket szintén a fenti módokon várunk (személyesen /lehetőleg valamilyen adathordozón/, vagy e-mail-ben).

Csak olyan cikkeket jelentetünk meg, melynek szerzője vállalja írását, aláírással, monogrammal, vagy fantázianévvel látja azt el, és valódi nevét a szerkesztőség kérésre kiadhatja.

 Lapzárta minden hónap 15-én, (eddig kell beérkezni az írásoknak, hirdetéseknek) megjelenés a hónap végén.

A község lapjának támogatása az egyesületnek a Szatymaz és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlájára (számlaszám: 57100209-10010392), illetve az egyesület székhelyén, a művelődési házban történő befizetéssel lehetséges.

Családonként évente 500 Ft-ra számítunk azoktól, akiknek ez nem megterhelő.

Megjelenik havonta (kivéve július és augusztus hónapot) /1200 példányban/, így minden háztartásba eljut bel- és külterületen egyaránt.

Az egyesület ezen felül erejéhez mérten támogatja a község kulturális eseményeit, segít a helyi hagyományok, értékek megőrzésében, helytörténeti emlékek gyűjtésében, azoknak széles körben való bemutatásában (Helytörténeti fotókiállítás).

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak