Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Jegenyés Birtok és Vendégház
Zsombó, Bába dülő 25.
E-mail: ecseki.erzsebet@gmail.com
Web: www.jegenyesbirtok.hu
Telefonszám: +36-30-565-7275

A vendégház 2000-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, s azóta igen kedvelt találkozó- és pihenőhellyé vált, mivel a hatalmas parkosított területen minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást szolgálja. Egy négyágyas és egy kétágyas konyhával, étkezővel, fürdőszobával felszerelt appartman, valamint egy külön bejáratú fürdőszobával rendelkező kétágyas szoba, 8 főnél több foglalás esetén még rendelkezésre áll egy kétágyas, konyhával, étkezővel, fürdőszobával felszerelt apartman. A szobákat hangulatos, rusztikus stílusban rendezték be. Telente nincs is annál jobb, mint amikor befűtenek a kemencébe, s belengi a szobát a sülő lángos illata. A vendégház legnagyobb előnye talán az érintetlen idilli környezet: a területen található tavak, az erdő és a hangulatos patak idevonzzák az erdei állatokat, őzeket, fácánokat, nyulakat, mókusokat, legkülönfélébb madarakat. Az egyik tavat horgásztónak alakították ki, így a halak etetése még azok számára is élményt nyújt, akik nem hódolnak a horgászás szenvedélyének. A másik tavon pedig kedvükre csónakázhatnak, fürödhetnek, a közepén található szigeten pedig hűsölhetnek, valamint esténként gyertyafénynél egy pohár bor mellett hallgathatják a természet hangjait az ide látogatók. A kertben míg a kisebb gyerekek a játékváron - a hintán mászókán, csúszdán - játszanak, addig szüleik, nagyobb testvéreik számos sportágban próbálhatják ki tudásukat. A sportpálya különböző labdajátékra alkalmas, emellett van lengőteke, csocsó- és pingpong asztal, sőt biliárdozni is lehet, és nyáron kis wellnes, jacuzzi, valamint műanyag felnőtt és gyermek medence nyújt felfrissülést, kényeztetést.


A horgásztó partján lévő kerti pavilonban jól esik a vacsora, melyet a szabadtéri kőgrillen vagy bográcsozón a vendégek maguknak készíthetnek el, hozzá pedig – előre jelzett – igény szerint a vendéglátók házi pálinkáját, a táj borait, és friss gyümölcseit fogyaszthatják.

Jegenyés Birtok és Vendégház saját weboldalát ide kattintva eléri.

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak