Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
2018. november

Korábbi számok »
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZÉPISKOLÁSOKNAK
Nemzetközi Migrációs Szervezet

Az Országos Rendőr-főkapitányság partnerként csatlakozott a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) Belső Biztonsági Alap (BBA) 5.4.4 „Emberkereskedelem elleni tájékoztató és figyelemfelkeltő kampány” elnevezésű pályázatához. A projekt 2018. február 01-től 2018. június 15-ig tart, melynek keretében plakátversenyt hirdettek meg középiskolások részére.

A pályamunkák beküldési határideje: 2018. április 25. 12:00

Mi jut eszedbe a kizsákmányolásról?

 

A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) budapesti irodája plakátversenyt hirdet középiskolás diákoknak a kizsákmányolás témakörében. Mivel magyar nők és férfiak egyaránt áldozatai a munka és szexuális célú kizsákmányolásnak Magyarországon és külföldön is, a projekt és a plakátverseny célja a magyar társadalom figyelmének felkeltése, tudatosság növelése és ezáltal az áldozattá válás megelőzése. Amennyiben szeretnél többet megtudni a kizsákmányolásról, nézd meg a következő filmet: Viktória – A zürichi expressz vagy látogass el erre az oldalra: http://www.ravot-eur.eu/hu/az-emberkereskedelem-jelensege.

 
   

 

A jelentkezéshez szükséges információk:

 

  • Téma:A felhívás keretében várunk minden olyan pályamunkát, ami a munka célú vagy szexuális célú kizsákmányolás témáját dolgozza fel.

 

  • Formátum:A művek kézzel, illetve digitális formában is készülhetnek, legalább A3-as méretben. A pályaművek benyújtását digitális formában nem tudjuk elfogadni, minden pályaműnek fizikailag kiállítható plakátként kell beérkeznie.

 

  • Ki jelentkezhet?A felhívásra középiskolás diákok munkáit várjuk. Egy diák egyszerre több pályamunkát is benyújthat. Egy pályamunkát egyszerre több diák is készíthet és közösen beadhat.

 

  • Beadás:A pályaműveket egyedi címmel, az alkotó nevével, korával és iskolája nevének feltüntetésével kérjük benyújtani 2018. április 25-én (szerda) déli 12 óráig. A munkák benyújtására postai úton, illetve személyesen van lehetőség, hétköznap 9:30 és 17:30 között az IOM Budapest irodájában.

 

  • A cím:IOM Budapest, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 8. (A küldeményen kérjük feltüntetni a „plakátverseny” jeligét.)

 

 

 

A legjobb alkotásokat a kampány keretében megvalósuló rendezvényeken kiállítjuk, megjelenítjük a kampány weboldalán és egyéb tájékoztató anyagain, illetve az IOM Budapest Facebook oldalán és weboldalán is feltüntetjük.

Járulj Te is hozzá ahhoz, hogy minél többen tudjanak a kizsákmányolás jelenségéről!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csongrád Megyei RFK

Bűnmegelőzési Osztály

e-mail: barka@csongrad.police.hu

 

 

Rendőrségi segélyhívó: 107

Központi segélyhívó: 112

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak