Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
2018. április

Korábbi számok »
MEGHÍVÓ
A KISBOLDOGASSZONY PLÉBÁNIA ÉS AZ "ÉLŐ KÖVEK" ALAPÍTVÁNY PROGRAMJAI

Szeretettel hívjuk és várjuk a következő programokra az érdeklődőket.

 

Május 13-án, vasárnap az „Élő Kövek” Alapítvány templomi koncertet szervez a de. 11 órakor kezdődő szentmise részeként az EFOP-1.3.7--17-2017-00053  A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével nevű pályázat keretében. Fellépnek a Zsombói Művészetbarátok Egyesületénektagjai. Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt.

 

Május 21-ére a Kisboldogasszony Plébánia az EFOP-1.3.7--17-2017-00053  A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével nevű pályázat támogatásával lelki napot szervez, melynek helyszíne a Királyszéki iskola. A program de. 9 órakor kezdődik és várhatóan du. 4 óráig tart. Tervezünk előadást, tanúságtételt, játékos, ügyességi versenyeket, közös ebédet, kézműves foglalkozást, lovaskocsizást. Jelentkezni lehet a zsomboiplebania@gmail.come-mail címen vagy a sekrestyében május 16-ig.

 

Május 27-én lesz a hagyományos Lápastói búcsúünnep. Gyalogos zarándokcsoport indul, akikhez lehet csatlakozni. Indulás a templomtól 9.15-kor a lápastói kereszthez, ahol a búcsú napi szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Aki nem tudja vállalni a gyaloglást, de szeretne részt venni az ünnepen, és nem tud hogyan kijutni, kérjük, jelezze a sekrestyében, és segítséget kap mind az oda mind a visszaérkeztetésben.

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak