Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX.évf 4. szám- 2022 május

Korábbi számok »
Híreink
VASÁRNAPI PÓDIUM: „GERSHWINTŐL WEBBERIG”
A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, valamint a Kós Károly Alapfokú Művészeti Intézmény magánének tanszakja tisztelettel hívja Önt és Kedves Családját 2009. április 19-én vasárnap 17 órára „GERSHWINTŐL WEBBERIG” című könnyűzenei koncertjére! Fellépnek: Bitó Renáta, Gábor Tamás, Gál Emese, Molnár Zsuzsa m.v. Nagy Jennifer, Rácz Viktória, Szivák Klára, Turzó BarbaraZongorán kísér: Elekné Sándor Szilvia és Gábor Tamás Felkészítő tanár: Veréb Judit Szeretettel várjuk! A belépés díjtalan!
ZÖLD KLUB A MEGYEI MÓRA FERENC MÚZEUMBAN
2009. április 11-én szombaton tartjuk a Zöld Klub következő összejövetelét. A foglalkozás a Csongrád megyei Móra Ferenc Múzeumban lesz a Föld Napjához kapcsolódóan. A részvétel, belépő ingyenes! Indulás reggel 10 órakor a Közösségi Háztól. Érkezés: kb. 13 óra Várunk minden régi és új klubtagot!

Zsombó – Csólyospálos Községek Közoktatási Intézményi Társulása Társulási Tanácsa pályázatot hirdet a Zsombó-Csólyospálos Községek Általános Iskolája, Óvodája, Alapfokú Művészetoktatási Intézményének igazgatói állására 2009. július 2. napjától 2014. július 1. napjáig szóló megbízással, három hónap próbaidő kikötésével.

„ÚTSZÉLI KRISZTUSOK” FOTÓKIÁLLÍTÁS:
2009. április 8-án szerdán 17 órakor a zsombói József Attila Közösségi Ház „Útszéli Krisztusok” címmel nyit kiállítást, a zsombói útmentén állított keresztek fotóiból. A tárlatot megnyitja Mádi György plébános. (A fotókat készítette: Lajkó Antal) Közreműködik: Kispéter Gábor és Kothencz István. Mindenkit várunk szeretettel! A kiállítás április végéig tekinthető meg a 2-es klubban.
HÚSVÉTI ALKOTÓHÁZ – ÓVODÁSOKNAK ÉS ISKOLÁSOKNAK
2009. április 5-én virágvasárnap délután 15 órától a húsvéthoz kapcsolódó kézműves foglalkozásokat szervezünk: Tojásfestés, Tavaszi virágfüzér, Tojástartó készítés, Fonalcsibe és Nyuszi, Csiga hullámpapírból, Méhecske zsenalinból, Szalvétatartó készítés és még sok minden mással várjuk a kicsiket és nagyokat. Tegyük közösen széppé az Ünnepet! A részvétel díjtalan!
IV. BOKRÉTA DALOS TALÁLKOZÓ
A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár valamint a Bokréta Népdalkör ezúton is szeretettel meghívja IV. Dalos találkozójára 2009. április 4-én 15 órára! Fellépnek: Balotaszállási Asszonykórus, Bordányi Borostyán népdalkör, Forráskúti Őszirózsa népdalkör, Szatymazi Barackvirág népdalkör, Radics Bálint citerás, Zsombói Bokréta dalkör. A dalostalálkozó kísérőrendezvényeként idén is meghirdettük a zsombói borversenyt. A közönség a borokat ezen a napon 14 órától kóstolhatja meg és szavazhat az általa legfinomabbnak ítélt borra. A belépés díjtalan!

A zsombói lakosok segítségét kérjük a kiadvány tartalmának összeállításához.

Tisztelt Lakosok!
Biztosan sokan látták már a helyi újságban is közzétett, kérdőíveket....

A Képviselő-testület döntése értelmében a képviselők a jövőben rotációs rendszerben, párosával személyes képviselői fogadóórát fognak tartani.


2009-ben ismét falugyűlés Zsombón
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak