Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX. évf. 6. szám

Korábbi számok »
Közétkeztetés
Változás lesz a zsombói önkormányzati közétkeztetésben 2008. február 1-jétől.

Tájékoztatom a Tisztelt Érintett Lakosságot, hogy Zsombó Község Önkormányzata és a Jóbarát Kft. közötti szerződés 2008. február 1. napjától a Kft. szerződés felmondása miatt megszünt.

A közétkeztetési szerződés felmondása nem érinti hátrányosan a szolgáltatást igénybe vevőket. Az önkormányzattal, illetve az intézményekkel kapcsolatban álló lakosok (óvodás, iskolás gyermekek szülei, szociális étkeztetést igénybe vevők) ugyanazon az áron, ugyanolyan módon vehetik igénybe a közétkeztetési szolgáltatást.

Az óvodai és a szociális étkeztetés lebonyolításában semmilyen változás nem lesz.
Az iskolai étkeztetés ideiglenesen a József Attila Művelődési Házban történik.
További változás, hogy különböző ételt szállítanak az óvodába, a családi napközibe, illetve az iskolába és a szociális étkezésben résztvevőknek, így biztosítható az életkornak megfelelőbb táplálkozás.

Tekintettel a szolgáltató rendkívül rövid határidejű felmondására, az étkeztetés biztosítására tett intézkedés ideiglenes jellegű. A további lehetőségek vizsgálatát követően a Képviselő-testület dönt a szolgáltatás igénybevételének végleges módjáról.

Kérem a Tisztelt Érintettek türelmét és megértését a rendkívüli helyzet megoldásával kapcsolatosan.
Kérem továbbá, hogy az étkeztetéssel kapcsolatos véleményével segítse munkánkat annak érdekében hgoy minél magasabb színvonalú szolgáltatást vehessen igénybe. Észrevételeit (étel minősége, körülményei ...) közölje a Polgármesteri Hivatallal. (személyesen, telefonon vagy e-mailben a polghiv@zsombo.hu címre)

Tisztelettel:

Gyuris Zsolt
polgármester

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak