Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 1. szám- Február

Korábbi számok »
Híreink

 

 

1

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Zsombó településen a hivatal elnöke által 2021-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.
Hulladékudvar zárvatartása

A hulladékudvar 2021. április 3-án (szombaton) az ünnepek miatt zárva tart.

Szeretettel ajánljuk a zsombói iskola bemutatkozó videóját a leendő elsős szülők figyelmébe. A beiratkozás tudnivalóiról a szikai.hu oldalon találnak hasznos információkat.

Fúziós prevenciós program óvodásoknak - a környezettudatosság jegyében
Civil szervezet támogatása

Tisztelt Helyi Civil Szervezetek!

Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete a zsombói székhelyű és a településen tevékenykedő társadalmi szervezeteket, szerény keretek között, a 2021-es évben is várhatóan támogatni tudja. A támogatás igénylésére vonatkozó kérelmeiket április 30-ig nyújthatják be a polgármesteri hivatalba. Kérem, hogy a járványügyi helyzet miatt kérelmüket a hivatal falán kihelyezett postaládába dobják be.
Tisztelettel:
dr. Sziromi Márta
jegyző

Így vigyázzunk szeretteinkre az új koronavírus-járvány idején
FBH-NP Nonprofit Kft. tájékoztatója

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetben elrendelt kormányzati intézkedéseknek megfelelően, Ügyfélszolgálati irodáink 2021. március 8. és március 22. között zárva tartanak.
Társaságunk minden más tevékenysége és szolgáltatása zavartalanul zajlik (hulladékudvar, egyéb hulladék átvételi pontok, házhoz menő gyűjtés, lomtalanítás, zöldhulladék gyűjtés, konténeres hulladékszállítás).
Társaságunk a szükséges intézkedéseket a járványhelyzet alakulásának megfelelően és a központi intézkedések figyelembevételével hozza meg a közszolgáltatás biztonságos ellátása érdekében.
Amennyiben a járványhelyzet tömeges megbetegedéseket eredményez a közszolgáltatás ellátását biztosító humán erőforrás körében, úgy Társaságunk az alapvető közszolgáltatás ellátását helyezi előtérbe.

Tisztelettel
FBH-NP Nonprofit Kft.
6521, Vaskút Külterület 0551/2hrsz.
1
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak