Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
Helyi újság

Kedves Olvasó!

Ön egy újjászületett lap első sorait olvassa.
A Zsombói Hírmondó a József Attila Művelődési Ház kiadványaként 1990. novemberében jelent meg, és 1994. decemberig élt. Akkori köszöntőjében Mészáros János igazgató úr a következő célokat jelölte meg:

„Célunk, hogy - előbb időszakonként, később rendszeresen - megjelentetett lapunkban tájékoztassuk Zsombó eseményeiről, híreiről, de hirdetéseket, reklámokat is szándékozunk megjelentetni.”

Tizennyolc év elteltével Zsombó Község Képviselő-testületének szándéka egybe esik az egykori alapítókéval, ami az alkalmi megjelenésű önkormányzati lap nevében is „Zsombói Hírmondó” hűen tükröződik. Célunk a hagyományok ápolása és megőrzése mellett az önkormányzati és egyéb közérdekű információk eljuttatása a zsombói polgárokhoz, a kedves olvasókhoz. Bízom benne, hogy az újra induló lap hozzájárul majd az önálló önkormányzatitelepülési arculat kialakulásához, megjelenésével gazdagítani fogja növekvő lélekszámú községünk lakosainak életét.

A Képviselő-testület döntése értelmében a Zsombói Hírmondó kiadója a Polgármesteri Hivatal, szerkesztőségének címe Zsombó, Alkotmány u. 1., szerkesztőbizottságának vezetője Mészáros Csaba, a Közösségi Ház igazgatója.

Tisztelt Olvasó, Kedves Zsombóiak! Kérem, fogadják szeretettel, és kísérjék figyelemmel az újra életre keltett lapot! Véleményeiket, észrevételeiket juttassák el a szerkesztőkhöz, és segítsék munkájukat!

Tisztelettel, baráti üdvözlettel:
                                                                        Gyuris Zsolt
                                                                        polgármester

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak