Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

2006. március 1-től a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulás keretein belül Egyesített Szociális Intézmény Családsegítés zsombói szolgáltatási helyeként, új ellátásként bevezetésre került a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat.

A családsegítés és gyerekjóléti szolgáltatás keretében az együttműködés részletes tartalmát az egyéni élethelyzethez igazodó szociális segítő tevékenység keretében megkötött cselekvési terv tartalmazza. A szolgálat a településen élő gyerekek szociális helyzetét és veszélyeztetettségét figyelemmel kíséri. Meghallgatja a gyermek panaszát, megvizsgálja a család élethelyzetét, segítséget nyújt a családnak, hogy a gyermek számára megfelelő körülményeket és ellátást biztosítani tudja.

Család- és Gyerekjóléti Szolgálat munkatársai tevékenységüket a szülő, törvényes képviselő együttműködésének keretében végzik mindaddig, míg a gyermek helyzete nem igényel azonnali beavatkozást. Amennyiben a szülő/törvényes képviselő nem együttműködő a gyermek veszélyeztetettségének megszüntetésében, illetve az együttműködéstől eredmény nem várható, a Család- és Gyerekjóléti Szolgálatnak hatósági intézkedést kell kezdeményeznie.

A Család- és Gyerekjóléti Szolgálat címe:

6792 Zsombó, Alkotmány u. 6.

A Család- és Gyerekjóléti Szolgálat nyitva tartása:

hétfő, szerda, csütörtök: 7:30-15:30-ig

kedd: 7:30-15:30

péntek: 7:30-14:00

 

A Család- és Gyerekjóléti Szolgálat ügyfélfogadása:

hétfő, szerda, csütörtök: 7:30-15:30

kedd: 7:30-17:30

péntek: nincs ügyfél fogadás

A szolgáltatás iránt érdeklődők Magonyné Kudik Editet az 595-574-es telefonszámon, illetve Serfőző Etelt az 595-566-os telefonszámon keressék ügyfélfogadási időben, Zsombó, Alkotmány utca 6. szám alatt.

Magonyné Kudik Edit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serfőző Etel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak