Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
2017. március - április

Korábbi számok »
Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

2006. március 1-től a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulás keretein belül Egyesített Szociális Intézmény Családsegítés zsombói szolgáltatási helyeként, új ellátásként bevezetésre került a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat.

A családsegítés és gyerekjóléti szolgáltatás keretében az együttműködés részletes tartalmát az egyéni élethelyzethez igazodó szociális segítő tevékenység keretében megkötött cselekvési terv tartalmazza. A szolgálat a településen élő gyerekek szociális helyzetét és veszélyeztetettségét figyelemmel kíséri. Meghallgatja a gyermek panaszát, megvizsgálja a család élethelyzetét, segítséget nyújt a családnak, hogy a gyermek számára megfelelő körülményeket és ellátást biztosítani tudja.

Család- és Gyerekjóléti Szolgálat munkatársai tevékenységüket a szülő, törvényes képviselő együttműködésének keretében végzik mindaddig, míg a gyermek helyzete nem igényel azonnali beavatkozást. Amennyiben a szülő/törvényes képviselő nem együttműködő a gyermek veszélyeztetettségének megszüntetésében, illetve az együttműködéstől eredmény nem várható, a Család- és Gyerekjóléti Szolgálatnak hatósági intézkedést kell kezdeményeznie.

A Család- és Gyerekjóléti Szolgálat nyitva tartása:

hétfő, szerda, csütörtök: 8:00-16:00-ig

kedd: 8:00-18:00

péntek: 8:00-14:00

 

A Család- és Gyerekjóléti Szolgálat ügyfélfogadása:

hétfő, szerda: 8:00-12:00

kedd: 12:00-17:30

csütörtök: 12:00-15:30

péntek: nincs ügyfél fogadás

A szolgáltatás iránt érdeklődők Magonyné Kudik Editet az 595-574-es telefonszámon, illetve Márkus Anitát 595-566-os telefonszámon keressék ügyfélfogadási időben, Zsombó, Alkotmány utca 6. szám alatt.

Magonyné Kudik Edit

 

 

 

 

 

 

 

Márkus Anita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videók
Dokumentumok
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak