Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 6. szám

Korábbi számok »
Híreink
Az idei falunapok legnépszerűbb műsora lehet a "Zene az életünk" Musical Társulat fiatal szegedi és békéscsabai szinészekből álló csapatának fellépése. A legismertebb operett és musical dalokból összeállított repertoáruk fiataloknak és idősebbeknek tartalmas kikapcsolódást biztosít. Várjuk Önöket 2010. június 27-én vasárnap 18.15-re a sportpályára!
2010. februárjában hirdettük meg és május 30-ig tartott a Közösségi Ház "HURRÁ NYARALUNK" elnevezésű pontgyűjtő akciója, melyen nyári nyaralást lehet nyerni. Most, az akció végén 2010. június 16-án szerdán este 18 órakor várjuk a gyerekeket és a szülőket pontgyűjtő füzetükkel együtt, hogy kiderüljön kik vehetnek részt nyári táborainkon. Megjelenésükre feltétlenül számítunk, mert ezen a napon szeretnénk véglegesíteni létszámainkat!
Tisztelt Szülők és Gyerekek! A 2010. évi sportpályán tartott gyermeknapon talált kabátok, esőkabátok, melegítők, pulóverek, sapkák "nagy választékban" átvehetők a Közösségi Házban naponta munkaidőben!
A József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, valamint a Kós Károly Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tisztelettel meghívja Önt és Kedves Családját 2010. június 9-én szerdán 18 órára a Képző-és Iparművészeti ág Kézműves és Kerámia Tanszak év végi kiállításának megnyitójára. A tárlatot megnyitja Barta András művésztanár. Közreműködnek a művészeti iskola növendékei. Szeretettel várjuk!
Az idei gyermeknapon fellép a Bojtorján együttes. A műsor 4-12 év közötti gyerekek számára ajánlott. A koncerten öt zenész muzsikál élőben, semmilyen playback technikát nem használva. Az egy órás műsort színesíti hangszerbemutató, és egy kis közös zenélés a gyerekekkel. A koncert 2010. május 29-én délután 14 órakor kezdődik a sportpályán. Kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várunk!
Egész napos programokkal várunk kicsiket és nagyokat 2010. május 29-én a sportpályára! 9 órától kipróbálhatják kézügyességüket a kézműves foglalkozások valamelyikében. Délelőtt és délután folyamatosan kínálunk sport és ügyességi vetélkedőket. (Szervezz csapatot és gyűjtsd a HURRÁ NYARALUNK pontokat!) Lesz mesejáték, és fellép a BOJTORJÁN együttes! Mindenkit Szeretettel várunk! Részletes programért kattintson a tovább gombra!
BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ: BAYERN MÜNCHEN - INTERNATIONALE
2010. május 22-én rendezik az idei év bajnokok ligája döntőjét. A Bayern München és az Internationale csapatai garanciát jelentenek a jó szórakozásra. Jöjjön el és nézzük együtt a közösségi házban felállított kivetítőn. A meccs alatt büfé üzemel. Várunk minden foci rajongót 20 órától!
TANULJUK A DEMOKRÁCIÁT – LÁTOGATÁS A MEGYEHÁZÁRA
Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP 2.3.2.-08/2-2009-0012 ) keretében a József Attila Közösségi Ház "TANULJUK A DEMOKRÁCIÁT!" címmel indított sorozatot, melynek célja a demokratikus intézményrendszer bemutatását. Ennek érdekében több csoportban kirándulásokat (intézménylátogatásokat) tervezünk, úgy, hogy a felmerülő költségeket a pályázat kereteiből finanszírozzuk. 2010. május 17-én hétfőn 10 órától a zsombói általános iskolás gyermekek számára tesszük lehetővé hogy tanulmányi kirándulás keretében látogassanak a Csongrád Megyei Önkormányzathoz.
NAGY ZSOMBÓI SZÁMHÁBORÚ - IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!
2010. május 16-án !!! vasárnap délután 15 órára !!!várjuk azokat a gyerekeket és szüleiket, akik szívesen vesznek részt a zsombói láperdőben rendezett számháborúban. A közösségi háztól közösen indulunk, gyalog/biciklivel/autóval. Reményeink szerint a játék 16 órakor el is kezdődni. A számokat a közösségi ház biztosítja. Várunk mindenkit szeretettel! HURRÁ NYARALUNK! Szorozd be pontjaid számát családtagjaid számával! (Annyiszor 2 pontot adunk, ahány családtag részt vesz a számháborúban!)
EURÓPA LIGA DÖNTŐ: FULHAM - ATLETICO MADRID
A második legrangosabb európai kupadöntőjében Gera Zoltánért szoríthatunk, hiszen csapata a Fulham meghatározó alakjává nőtte ki magát a sorozatban. Az ellenfél a spanyol elitcsapat az Atletico Madrid lesz. Hozza el barátait és szurkoljunk együtt! A közvetítési mizéria miatt ezúttal is online csatornán közvetítjük a meccset projektoros kivetítőn. Büfé üzemelni fog. Az összecsapásra 2010. május 12-én szerdán este 20 órától várjuk az érdeklődőket.
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak