Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Közösségi híreink
35

Csongrád és Temes megye önkormányzatai és vállalkozásai ismerkednek egymással azon a szakmai konferencián, amelyet az ArchEnerg Regionális Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter valósított meg szeptember 28-án, Szegeden, a Megyeházán. A rendezvény a gazdasági potenciál növelését célozta, az energetikai-, gazdaság- és közösségfejlesztési projektek által.

2012. szeptember 28-án ismét zsombói delegáció látogatott a hódmezővásárhelyi Badalik Bertalan Szociális Szolgáltatóba. Pedagógusok és Gyuris Zsolt Polgármester Úr kettős céllal érkezett a hajléktalanszállóra.

A bál bevételét a Wesselényi Népfőiskola 30. éves jubileumi könyvének kiadására ajánljuk fel.

A Zsombó SE kézilabda szakosztályába jelentkezhetnek 2003, 2004 és 2005-ben született lányok és fiúk.

2012. július 22-én vetítette a TV2 Napló című műsora azt a riportfilmet, amit a Guinness-rekord megdöntésén forgattak a zsombói falunapokon. Aki lemaradt az adásról, visszanézheti a filmet a csatorna honlapján.

A zsombói Kisboldogasszony templomban 2012. június 22-én pénteken 19 órától

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, a Zsombói Művészetbarátok Egyesületének és Zsombó Község Önkormányzatának rendezvényére, a Zsombói Kisboldogasszony Templomba, a 2012. június 29. pénteken 18 órakor kezdődő KETTŐS ŐSBEMUTATÓ - ra.

Pancza István képviselte Zsombót a meghirdetett életút pályázaton Ámen című művével, ahol 3. helyezéssel jutalmazták írását. Gratulálunk!

Sok szeretettel várunk minden kedves Vendéget a Zsombói Falunapokra, íme a programajánló:
Elsőáldozás

2012. május 13-án 10.30-kor kezdődik az elsőáldozási mise a Kisboldogasszony templomban, melyre szeretettel vár mindenkit Gyenes Csaba plébános atya.
35
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak