Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
Nyírfás Vendégház
Zsombó, Gárdonyi Géza u. 27.
Telefon: +36-20/398-07-66
E-mail: nyirfasvendeghaz@gmail.com
Web: www.nyirfasvendeghaz.hu/hu
A Nyírfás Vendégház egész évben várja kikapcsolódásra, pihenésre vágyó vendégeit a Szegedtől 15km-re található Zsombó településen. A vendégház nem apartman jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy nem adnak ki szobákat, a ház csak egyben bérelhető. Így biztosítják, hogy a családok, vagy barátaik köre zavartalanul élvezhesse szabadságát. A Vendégházat a vendégek önállóan használhatják, a tulajdonosok nem laknak az ingatlanban.
A vendégház – mely a bejárat előtt álló, és a kertben hűsítő árnyékot adó fákról kapta nevét – Zsombó csendes mellékutcájában lelhető meg. A közelben található rengeteg látnivaló és kirándulóhely könnyen elérhető akár autóval, kerékpárral vagy tömegközlekedéssel is.
A kevésbé aktív pihenésre vágyók a gyümölcsfákkal, virágokkal díszített kertre néző, esőtől védett teraszon, vagy a kertben található medencében, ill. annak partján kapcsolódhatnak ki.
Alaposan felszerelt konyha és grillező lehetőség segítségével lakhatnak jól vendégeink, de ha nem szeretnék idejüket főzéssel tölteni, akkor a közelben található Jóbarát Vendéglőben akár menüt is rendelhetnek.
 
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak