Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Hírek, újság
6
Takarítói állás az iskolában

A zsombói Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola takarítói állást hirdet teljes állásban, határozott idejű munkaszerződéssel. Érdeklődni lehet személyesen az iskola titkárságán vagy a +36202560848-as telefonszámon. Önéletrajzokat a titkarsag@szikai.hu-ra várunk.

Zsombói Testvértelepülési Találkozó

Tisztelt zsombói lakosok!

Az utóbbi napokban számos panasz érkezett az önkormányzathoz, mely szerint az ivóvíz minősége nem megfelelő, kellemetlen szagú.

Az önkormányzat értesítette a szolgáltatót a problémáról, a hibaelhárítás folyamatban van. Ezen folyamat időt vesz igénybe, kérjük a lakosság szíves türelmét. Az érzékelt jelenség kellemetlen, de az ivóvíz egészségre nem ártalmas, fogyasztható.

Bármely panasz esetén, kérjük, forduljanak az Alföldvíz Zrt. ügyfélszolgálatához. (80/922-334)

Köszönjük türelmüket.

Sertéstartók figyelem!
A sertéspestis járvány aktuális hírei, valamint a betegséggel kapcsolatos hasznos információk az alábbi, folyamatosan frissülő weboldalon érhetők el: https://portal.nebih.gov.hu/afrikai-sertespestis

Ajánlom szíves figyelmükbe az alábbi linken található ismeretterjesztő videót is:
https://www.youtube.com/watch?v=JS6ZnwIa3Xk

Tisztelt zsombói lakosok!

Szeretettel meghívjuk Önöket, 2019.szeptember 13-án pénteken a "Zsombón Él a Vidék" elnevezésű vidékfejlesztési nyílt napra.

A rendezvény 14:00-kor kezdődik a Zetkó József Sportközpontban majd 16:00-kor a József Attila Közösségi Házban folytatódik állófogadással majd előadásokkal.

Vendéglátó: Zsolt Gyuris Zsombó Nagyközség Polgármestere

A rendezvény ingyenes és mindenki számára nyilvános.

Tisztelettel várjuk Önöket!

A Zsombói Polgármesteri Hivatalban pályázatból megvalósuló energetikai korszerűsítés zajlik.
Erre tekintettel Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete a 112/2019. (VIII.21.) Kt. határozatával igazgatási szünetet rendelt el 2019. augusztus 26. és 2019. szeptember 3. között. Ebben az időszakban a polgármesteri hivatalban a hivatali munka és az ügyfélfogadás szünetel.
6
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak