Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
Településfejlesztési Koncepció és Településrendezési Eszközök felülvizsgálata és megújítása

Tisztelt Zsombói Lakosok!
Településfejlesztési Koncepciónk és Településrendezési Eszközeink (helyi építési szabályzat, szabályozási-, szerkezeti tervek) teljes felülvizsgálata és új terv készítése folyamatban van. 
Az eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § szerint folytatódik. Az eljárással egyidejűleg zajlik a partnerségi véleményezés is, melynek keretében a tervanyagról alkotott véleményüket eljuttathatják a Polgármesteri Hivatalba elektronikusan (titkarsag@zsombo.hu), postán vagy személyesen 2019. szeptember 10-ig.
A tervanyaggal kapcsolatos észrevételeiket lakossági fórumon is ismertethetik 2019. augusztus 30-án 17 órakor a József Attila Közösségi Házban.  
A partnerségi eljárás a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 16/2017. (VIII.21.) önkormányzati rendelet szerint zajlik.
A tervanyag a tervezői honlapról letölthető: http://www.urbanimex.hu
(„Zsombó” címszó alatt, „Folyamatban lévő tervanyag” menüpontban vagy a térképen Zsombóra kattintva)

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak