Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó 20. heti

Korábbi számok »
Tájékoztató a játszóterek, kondipark, piac nyitva tartásáról.

Tisztelt Lakosok!

 

2020. május 20. napjától újra használható a

Zsombó, Radnóti Miklós utca, sportpálya melletti játszótér,

Zsombó, Radnóti Miklós utca, sportpálya melletti kondipark,

Zsombó, Móra Ferenc utca, iskola melletti játszótér.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a Magyarország Kormánya által országosan előírt 1,5 méteres védőtávolságot ezeken a helyeken is be kell tartani. Maszk használata nem kötelező.

Zsombó Nagyközség Önkormányzata kétnaponta klór alapú szerrel (hypo) fertőtleníti a játékokat, padokat, de ez nem jelent teljes védelmet, ezért a területet használóknak az egyéni védőfelszerelés vagy fertőtlenítőszer, fertőtlenítő törlőkendő használata ajánlott.

 

2020. május 25. naptól a Móra Ferenc utcai piac is visszatér a megszokott rendbe. Az országosan előírt 1,5 méteres védőtávolság megtartása és az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező az árusoknak és a vásárlóknak is a piactér területén.

A 65 év feletti idősek kizárólag 09:00-12:00 óráig tartózkodhatnak a piactér területén, ez a számukra kizárólagosan fenntartott idő. A 65 év alatti személyek ezen idősávon kívül látogathatják a piacot.

Zsombó, 2020.május 19.

 

                                                         dr. Sziromi Márta jegyző megbízásából:

 Adai-Simon Tibor közterület-felügyelő

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak