Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
MUNKAADÓK – MUNKAVÁLLALÓK FIGYELEM!
FOGLALKOZTATÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉS MÓRAHALOM TÉRSÉGÉBEN
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

MUNKAADÓK – MUNKAVÁLLALÓK FIGYELEM!

 

 

TOP-5.1.2-15-CS1-2016-00001.

„FOGLALKOZTATÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉS MÓRAHALOM TÉRSÉGÉBEN”

 

 

A paktum projekt célja a hátrányos helyzetű álláskereső személyek munkába állásának támogatása. Az együttműködés szolgáltatásai már 2017. júniusa óta elérhetőek a Mórahalmi járás, a Kisteleki járás, valamint a Szegedi járás 5 településén, melynek eredményeként 282 fő bevonása valósult meg.

 

A projekt keretében mind a munkáltatók, mind a munkavállalók részesülhetnek támogatásban az alábbiak szerint:

 

Munkáltatók részérefoglalkoztatást segítő támogatásokat nyújtunk (bérköltség támogatás, foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás, munkatapasztalat-szerzést elősegítő bérköltség-támogatás, illetve mobilitás támogatás).

 

A munkavállalók elhelyezkedést segítő támogatásokat vehetnek igénybe (a munkába járáshoz, munkatapasztalat-szerzéshez kapcsolódó utazás támogatása, mobilitás támogatása). A legfeljebb 6 hónapra kapható, a mindenkori minimálbérnek megfelelő összegű támogatás az önfoglalkoztatóvá válás elősegítését célozza.

Az előzőek mellett ingyenes munkaerő piaci szolgáltatások is igénybe vehetőek, melyet a projekt keretében mentorunk, Oltányi Edit Gréta  (telefon 0670/3747222, cím 6782 Mórahalom, József Attila u. 6.) nyújt minden érdeklődő számára. A mentor folyamatos támogatást nyújt a munkavállalóknak annak érdekében, hogy az álláskereső személy igényeinek és kompetenciáinak megfelelő szolgáltatásban részesüljön. A mentorálási folyamat eredményeként fő cél minél több álláskereső személy munkába állásának, illetve az elhelyezkedett ügyfelek munkahely-megtartásának elősegítése. Előzetes időpont egyeztetésért keresse fel mentorunkat elérhetőségei valamelyikén.

 

A támogatások igénybevételével, illetve a szolgáltatásokkal kapcsolatban további információ érhető el a Csongrád Megyei Kormányhivatal járási kirendeltségei foglalkoztatási osztályain, illetve a Paktumirodán (telefon: 06-30/5610039, cím 6782 Mórahalom, István király út 8.).

 

E-mail: paktumiroda@morahalom.hu

Facebook:www.facebook.com/PaktumIroda

A projektről bővebb információt a http://www.morahalom.hu/foglalkoztatasi_paktum oldalon olvashatnak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak