Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó XXI. évf. 6. szám

Korábbi számok »
Híreink
7

Zsombón a kihelyezett ügyfélszolgálat 2023. február 7-én lesz 14.00-16.30-ig a Móra Ferenc utca 6. szám alatt, a volt állatorvosi rendelőben.

Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete döntött a 2023. évi rendezvényterv elfogadásáról. Mellékletben megtalálják az elfogadott rendezvénytervet.
FBH- NP. tájékoztatója hulladékudvar nyitva tartásáról

A 2023. januárjában megjelent Zsombói Hírmondó 8. oldalán megjelent útmutatóban tévesen került rögzítésre a hulladékudvar nyitva tartása. A keddi napokon kívül szombaton 8-12.00 óráig továbbra is nyitva tart a zsombói hulladékudvar.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az aktív szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére már a helyes nyitvatartási idővel került kiküldésre a naptár a 2022. IV. negyedéves számlával.

Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérik.

Kedves Zsombóiak!
Most egy legtöbbünket hátrányosan érintő újonnan bevezetendő, és átmeneti intézkedésről tájékoztatom Önöket. 2023. január 30-án éjféltől Zsombó nagyközség közvilágítása lekapcsolásra kerül minden nap 0 órától 4 óráig. A kapcsolást újonnan beépítésre kerülő automaták fogják elvégezni.
Szakkörök


Tisztelt Zsombóiak!
Tisztelt Ügyfelek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Zsombó Nagyközség Önkormányzata bankszámlaszámai 2023. január 1-től megváltoztak. Kérjük, 2023. januárjától fokozottan ügyeljenek, hogy a megfelelő, új számlaszámra küldjék az utalásokat! Felhívjuk a figyelmüket arra is, hogy a 2022. évi hátralékokat is ezekre a számlákra kell már befizetni.
Madárinfluenza megfigyelési körzet feloldása

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály CS/I01/00003-9/2023. számú határozatában Zsombó nagyközség teljes közigazgatási területére elrendelt “MEGFIGYELÉSI KÖRZETET”- magas patogenitású madárinfluenza (H5N1) vírus megállapítása miatt- 2023. január 19-től FELOLDJA.

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterven felüli, rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2023. január 26. (csütörtök) 17:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
2023 Farsang

NAV ügyfélfogadása

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatala tájékoztatja Önöket, hogy 2023. január 12-től a NAV Csongrád-Csanád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága mórahalmi ügyfélszolgálata változatlan nyitvatartás mellett új helyszínen fogadja ügyfeleit.

Ügyfélfogadás helyszíne: 6782 Mórahalom, Szegedi út 84. szám (Mórahalmi Járási Hivatal épületében) .
Ügyfélfogadás ideje: csütörtökönként 8.00 - 12.00 -ig
7
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak