Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 3. szám- November

Korábbi számok »
Híreink
2
Meghívó

Meghívó

Tájékoztatás Kormányablak busz felfüggesztéséről

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Önöket, hogy a kormányablak busz kitelepülései a járványhelyzetre tekintettel előre nem látható ideig felfüggesztésre kerülnek. A november havi KAB busz kihelyezett ügyfélfogadása 2021. november 15-én nem kerül megtartásra.

Az ügyfelek az ügyeiket változatlan nyitvatartás mellett tudják intézni a Mórahalmi- és az Üllési Kormányablakban.
Meghívó programsorozatra


Településünk negyedik alkalommal csatlakozik a már 6. éve zajló Karácsonyi MosolyManók kezdeményezéshez, melynek segítségével idén is szebbé varázsolhatjuk a rászoruló gyermekek karácsonyát. Tavaly több mint 10 000 csomag gyűlt össze, melyhez a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola jóvoltából Zsombó is hozzájárult. Idén is jó állapotú játékok felajánlását várjuk. A doboz maximális mérete: 50x50x50 cm lehet, melyen fel kell tüntetni, hogy milyen korú és nemű gyereknek való ajándékot tartalmaz. Örömmel fogadjuk azt is, ha valaki csupán dobozzal vagy csak ajándékkal, esetleg csomagolópapírral tud segíteni. Az adományokat legkésőbb december 2-án reggel 8.00-ig várjuk, melyeket Péter-Horváth Valéria vagy Dobóné Veres Renáta tanárnőknek lehet leadni az iskolában. A járványhelyzet miatt az iskola épületébe csak diák és dolgozó léphet be, de természetesen napközben minden adományozó becsöngethet, hogy átadja a felajánlását.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. november 8-tól az Önök és a hivatali dolgozók egészsége érdekében az alábbi óvintézkedések újra bevezetésre kerülnek és kérjük ezek betartására a Zsombói Polgármesteri Hivatalban.

Az épület teljes területén szájat és orrot eltakaró maszk használata és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása kötelező.

    Zsombó Nagyközség Önkormányzata a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény 94. § (3) bekezdésében, a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendeletben (a továbbiakban: Rendelet), továbbá a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényben foglaltak alapján pályázatot hirdet a Zsombói József Attila Közösségi Ház és Könyvtár igazgatói állásának betöltésére.

Munkakör megnevezése: igazgató

2
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak