Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX. évf. 6. szám

Korábbi számok »
Local Agenda 21
Zsombó Nagyközség Önkormányzata a település lakosságával és gazdasági szereplőivel együttműködve kívánja megvalósítani a településfejlesztést oly módon, hogy eközben a fenntartható fejlődés elve minden vonatkozásban a lehető legnagyobb mértékben érvényesüljön. Ehhez első lépésként 2011. évben elkészült a fenntarthatóság helyi programja (Local Agenda 21, azaz LA 21), amelynek alkalmazásával és aktualizálásával a település hosszú távon a szociális jólét, a társadalmi igazságosság, valamint a természeti és épített környezet megóvásának érvényre juttatásával egyre inkább élhető és otthonos településsé válhat.

A program felülvizsgálata éves rendszerességgel szükséges az előrehaladások, valamint az időközi változások feltárása és adaptálása okán. Szükségessé vált a társadalom, a gazdaság és környezet állapotának ismételt felmérése, valamint a LA21 elkészítését követően bekövetkezett változások megismerése, az elkövetkezendő feladatok meghatározása érdekében.

Az Európai Unió által finanszírozott pályázatokon való részvétel feltétele a LA21 folyamatos aktualizálása.

A fenntartható fejlődés programjának készítése a lakosság minél szélesebb körének a véleményének ismeretében képviselheti a település lakosságának és gazdasági szereplőinek az érdekét, ezért kérjük, a program készítéséhez szükséges kérdőív kitöltésére szenteljenek néhány percet, hiszen Önökről, Önökért készül.

A kérdőív kitöltéséhez kérem, kattintson ide.

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak