Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XXI. évf. 2. szám

Korábbi számok »
Közösségi híreink
31

Nők Lapja heti női magazin 64. évfolyam 51-52. szám - 2013.12.18.

Zsombó Nagyközség Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom az Iskolai- és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás című pályázatból megújult Zetkó József Sportközpont ünnepélyes névadójára!

Tornázni hívok mindenkit, akinek fontos a helyes testtartás, a formás alak, az egészséges ízületek, a rugalmas és erős izmok és a jó kondíció.

Csongrád és Temes megye önkormányzatai és vállalkozásai ismerkednek egymással azon a szakmai konferencián, amelyet az ArchEnerg Regionális Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter valósított meg szeptember 28-án, Szegeden, a Megyeházán. A rendezvény a gazdasági potenciál növelését célozta, az energetikai-, gazdaság- és közösségfejlesztési projektek által.

2012. szeptember 28-án ismét zsombói delegáció látogatott a hódmezővásárhelyi Badalik Bertalan Szociális Szolgáltatóba. Pedagógusok és Gyuris Zsolt Polgármester Úr kettős céllal érkezett a hajléktalanszállóra.

A bál bevételét a Wesselényi Népfőiskola 30. éves jubileumi könyvének kiadására ajánljuk fel.

A Zsombó SE kézilabda szakosztályába jelentkezhetnek 2003, 2004 és 2005-ben született lányok és fiúk.

2012. július 22-én vetítette a TV2 Napló című műsora azt a riportfilmet, amit a Guinness-rekord megdöntésén forgattak a zsombói falunapokon. Aki lemaradt az adásról, visszanézheti a filmet a csatorna honlapján.

A zsombói Kisboldogasszony templomban 2012. június 22-én pénteken 19 órától
31
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak