Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX.évf 4. szám- 2022 május

Korábbi számok »
Közösségi híreink
31

Zsombó Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSRE az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 164. évfordulóján.

Kedves (leendő) szülők!

Többen említettétek, hogy szeretnétek, ha lenne a községben elsősegély-nyújtó tanfolyam. Felvettem az S.O.S. 24 Oktatói Központtal a kapcsolatot, akik szívesen kijönnének Zsombóra, hogy speciális oktatóbabák segítségével megtanulhassátok az életmentés első lépéseit, illetve, hogy mit kell tennetek félrenyelés, fáról való leesés, vegyszer ivás, forrázás, lázgörcs stb. esetén.

Tisztelt Lakosság!

A várható rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel, kérem, hogy az átlagosnál jobban figyeljenek szomszédaikra, ismerőseikre, az esetleg bajba jutottak segítésére.

Zsombó -Fontosnak érzik az egészségnevelést Zsombón: tíz éve szerveznek különböző programokat, amelyek középpontjában az egészséghét áll. Szűrővizsgálatokat hoznak helybe, előadásokat, sportos rendezvényeket tartanak, hogy életmódváltásra ösztönözzék a falubelieket.

Február hónaptól május végéig, hetente egy alkalommal,a történelmi Magyarország tájegységeinek néptáncaival barátkozhatnak a táncos lábú, néphagyományok iránt érdeklődők.

Szeretettel meghívjuk Zsombó község nyugdíjasait az SZKTT ESZI Szociális Szolgáltató Központ Nyugdíjas Klubjának 2012. 02. 08-án 14 órai kezdettel megrendezésre kerülő, alakuló összejövetelére.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy Nagy-Biblia Ferenc 61 éves korában váratlanul elhunyt.
Temetése 2011. november 17-én, 14 órakor lesz a zsombói temetőben. Gyászmise 13 órakor.

Forró paprikás krumpli, kakaós és baracklekváros palacsinta volt a mai menü, a hódmezővásárhelyi Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézményében. A finom falatokat a Szent Imre Katolikus Általános Iskola hat diákjának, tanáruknak Lázár Jánosnak, és a zsombói plébánosnak, Gyenes Csaba atyának köszönhették meg a gondozottak.

„Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Zsombón”
DAOP-4.1.3/A-09-2009-0014
projektzáró rendezvényére

Zsombó - Percekig egyszerre 48 serpenyővel palacsintát sütni – ez volt 2011. szeptember 27-én kedden Gyenes Csaba zsombói plébános célja, hogy Guinness-rekordot állítson fel az iskolaudvaron.
31
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak