Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX. évf. 6. szám

Korábbi számok »
Közösségi híreink
27

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége tisztelettel meghívja Önt a „Vállalkozások strukturált tapasztalatcseréje” című térítésmentes, sajtónyilvános konferenciára MÓRAHALOMRA
IDŐPONT: 2014. október 21. 9.00 óra
HELYSZÍN: Aranyszöm Rendezvényház
6782 Mórahalom, Röszkei út 1.

Az új Uniós jelölési rendelettel kapcsolatos főbb változások címmel elérhető a Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság tájékoztatása.

2014. október 12-i önkormányzati választás hírei

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.
Az ülés ideje: 2014. október 9. (csütörtök) 17:30 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Házasságkötő terem

Örömmel értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Zsombó Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja 2015. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányaikat a következő tanévben megkezdeni kívánó fiatalok számára.

A Belügyminisztérium ebben az évben is meghirdette a szociális tüzelőanyag pályázatot, amelyre Zsombó Nagyközség Önkormányzata idén is jelentkezett.
A Képviselő-testület ennek megfelelően megalkotta a szociális célú tüzelőanyag juttatás szabályairól szóló rendeletét. A rendelet értelmében a tűzifa iránti igényeket 2014. október 31-én (pénteken) 12.30 óráig lehet pályázatot benyújtani.
Víztorony tisztítás

Az Alföldvíz Zrt. 2014. október 02.–án 9 óra – 15 óra között a Zsombó víztornyon tisztítási,fertőtlenítési munkálatokat végez. Ezen időszakban a település egész területén időszakosan vízhiány valamint nyomáscsökkenés várható. Az okozott kellemetlenségekért a felhasználók türelmét, megértését kérik.

A Központi Statisztikai Hivatal a KSH Elnöke által engedélyezett 2014. évi adatgyűjtési program szerint önkéntes adatszolgáltatáson alapuló felmérést hajt végre.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal - mórahalmi járás illetékességi területére is kiterjedő tevékenységet végző -Kisteleki Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrző Hivatala járási főállatorvosa mórahalmi ügyfélfogadása 2014. szeptember 8-i héttől az alábbiak szerint változik:
Minden hét csütörtök 8.00 -12.00 , 13.00 -16.00 óráig.
Erzsébet utalványok átvehetőek

Akik 2014. augusztus 1-én rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak voltak, azok a gyermekenként egyszeri 5800 Ft értékű Erzsébet utalványt átvehetik 2014. szeptember 15-ig a Zsombói Polgármesteri Hivatal 6. irodájában Stefkovicsné Nagy Ildikó ügyintézőnél.
27
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak