Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX. évf. 4. szám- 2022. április

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
75

Tájékoztatom a Tisztelt zsombói lakosságot arról, hogy a Zsombó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 107/2011. (IX.28.) KT határozatával kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2012-es fordulójában az alábbi eredmény született:

A 2011. évi népszámlálás október 31-én véget ér. Tapasztalataink szerint zökkenőmentesen zajlott a helyi lakosság összeírása. Számlálóbiztosaink mindent elkövettek annak érdekében, hogy a körzetükbe tartozó lakosokat megtalálják és adataikat rögzítsék. Ennek ellenére is előfordulhat az, hogy valaki kimaradt az összeírásból. A 2011. évi népszámlálásról szóló 2009. évi CXXXIX. törvény rendelkezik arról, hogy az összeírásból kimaradt személyek és lakásuk pótösszeírását 2011. november 8-ig kell befejezni.

„Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Zsombón”
DAOP-4.1.3/A-09-2009-0014
projektzáró rendezvényére

Örömmel értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Zsombó Község Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2012. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányaikat a következő tanévben megkezdeni kívánó fiatalok számára.

Zsombó Község Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom a zsombói Bóbita Bölcsőde ünnepélyes átadására!

Az ünnepélyes átadás helye: Zsombó, Béke utca 4.

deje: 2011. szeptember 27-e (kedd) 11:00 óra


Kedves Szülők!

Ígéretünknek megfelelően ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a visszaérkezett szülői nyilatkozatok kiértékelésének eredményéről.

Zsombó Község jegyzőjeként tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy 2011. április 14. és április 16. között az érintett szülők titkos szavazással véleményt nyilváníthattak arról, hogy Zsombó Község Önkormányzata átadja-e a zsombói óvoda és általános iskola fenntartását a Szeged-Csanádi Egyházmegyének.

Zsombó Község Képviselő-testületének az iskola fenntartásáról szóló szülői tájékoztató levele

Kedves Zsombóiak!

Zsombó Község Képviselő-testülete 2011. március 23-án megtartott ülésén határozatban fejezte ki szándékát arról, hogy a zsombói óvodát és általános iskolát a Római Katolikus Egyház fenntartásába adja a következő tanévtől.
Felhívás

Tisztelt Lakosok!

2011.03. 19-én szombaton a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

A legközelebbi ügyfélfogadási nap 2011. 03. 21-e hétfő, a szokott rend szerint.


Megértésüket köszönjük!

75
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak