Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 4. szám- December

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
1

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterven felüli, rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2021. január 28. (péntek) 16:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
Meghívó

A Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatója

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatala értesíti ügyfeleit, hogy a földhivatali, a szociális és gyámügyi ügyeiket 2022. január 1-től a Mórahalom, Szegedi út 84. szám alatt intézhetik.
A kormányablak szolgáltatásait a Mórahalmi Járásban három helyszínen, Üllésen a Dorozsmai út 40. szám alatt, valamint Mórahalmon a Millenniumi sétány 17. szám és a Szegedi út 84. szám alatt érhetik el.
A mórahalmi Városházán 2022. január 1-től már nincs lehetőség járási hivatali ügyeket intézni. A Foglalkoztatási Osztály változatlanul a Mórahalom, István kir. út 1/A. szám alatt fogadja ügyfeleit.
Meghívó


Zsombó Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet zsombói székhelyű és a településen tevékenykedő társadalmi szervezetek számára elnyerhető, vissza nem térítendő támogatásra.

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterven felüli, rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2022. január 11. (kedd) 16 óra 30 perc
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)

OLTÁSI AKCIÓNAPOK 2022 JANUÁRBAN!
Fenyőfagyűjtés

Tájékoztató a fenyőfagyűjtés rendjéről

Az FBH-NP Nonprofit KFT ezúton kívánja tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. január hónapban 2 alkalmas díjmentes fenyőfa begyűjtést szervez.
A fenyőfákat az ingatlan előtti közterületre szíveskedjenek kihelyezni a gyűjtési napon reggel 7 óráig és az elszállítás időpontjáig az ingatlan előtt kint hagyni, oly módon, hogy azt a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni és kézi erővel mozgatható legyen.

Fenyőfabegyűjtés időpontjai:
Település Időpont
Zsombó 2022. január 11.
2022. január 18.
Ünnepi nyitvatartás a polgármesteri hivatalban

1
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak