Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 1. szám- Február

Korábbi számok »
Közérdekű hírek
1

A Zsombói Polgármesteri Hivatal 2021. július 26-30-ig igazgatási szünet miatt zárva tart (ezen idő alatt ügyelet sem lesz).

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterven felüli, rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2021. július 16. (péntek) 12:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)
Értesítés gallyazási munkálatokról

Értesítjük a Tisztelt Lakosokat, hogy az NKM Áramhálózati Kft. megbízásából a Zöldterület Kezelő Kft. munkatársai, mint gallyazó partner a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetéki hálózatok nyomvonalai mentén - kizárólag KÜLTERÜLETEN- gallyazási munkálatokat végeznek, mely során a hálózatok biztonsági övezetébe nőtt fa vagy egyéb növényzet eltávolításra kerül.
A gallyazást a villamos művek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló, 2/2013. (I.22.) NGM rendelet szabályozza.
A munkavégzés várható befejezése: 2021.10.31.
A levágott ágak, gallyak a települések belterületéről 5 munkanapon belül elszállításra kerülnek, a külterületeken a munkavégzés helyszínén maradnak.
Gallyazó partner elérhetőségei:
Zöldterület Kezelő Kft.
Asztalos Máté
06 70/ 413 1103
A SZIKAI iskolai takarítót keres

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2021. szeptember 1-től 8 órás takarítói állást hirdet. Az érdeklődők jelentkezését a titkarsag@szikai.hu címen vagy a 06202560848-as telefonszámon várjuk.

Zsombó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete munkaterv szerinti ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2021. július 9. (péntek) 8:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem (Zsombó, Alkotmány utca 3.)

Zsombó Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága ülést tart, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az ülés ideje: 2021. július 8. napja (csütörtök) 17:00 óra
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem
Tájékoztatás fogorvos szabadságáról

Dr. Apró Katalin fogorvos értesíti a tisztelt zsombóiakat, hogy 2021. július 5-től 9-ig szabadságon lesz.
Sürgős esetben, Dr. Bandl Erzsébet helyettesítő fogorvost tudják keresni a szatymazi fogorvosi rendelőjében (Ady E. u. 32.) Hétfőn, szerdán és csütörtökön délután 15 – 18 óráig, kedden és pénteken délelőtt 9 – 12-ig.

Megértésüket köszöni.
Polgármesteri Hivatal zárva tartása

Tisztelt Zsombóiak!

2021. július 1-jén (csütörtökön) a Polgármesteri Hivatal ZÁRVA tart!
Kérem, hogy ügyeik intézését annak függvényében intézzék, hogy 2021. július 26-30-ig igazgatási szünet miatt a Zsombói Polgármesteri Hivatal szintén zárva tart, ügyelet sem lesz.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönöm.

dr. Sziromi Márta jegyző

Az SZKTT ESZI házi gondozói munkakörbe munkavállalót keres, előre láthatóan 2021.08.01- 2022. 12.31-ig határozott időre, helyettesítés céljából.
1
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak