Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX. évf. 9. szám

Korábbi számok »
Iskolai hírek
3

Idén januárban Magyarországon is útjára indult a Microsoft Partners in Learning for Schools program, az innovatív iskolák programja, amelybe ötven hazai közoktatási intézmény kapott meghívást – köztük iskolánk is.

Mikszáth Kálmán bölcs gondolata: Semmi nem tart jobban össze embereket, mint az iskolapadok emléke. (Nem szó szerinti idézet!) Zsombóra is érvényes.

Tájékoztatom a Tisztelt zsombói lakosságot arról, hogy a Zsombó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 107/2011. (IX.28.) KT határozatával kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2012-es fordulójában az alábbi eredmény született:

Örömmel értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Zsombó Község Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2012. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányaikat a következő tanévben megkezdeni kívánó fiatalok számára.

Tájékoztató szülői értekezletek lesznek a 2011-2012.tanévről az iskolában. Részletek...

Kedves Szülők!

Ígéretünknek megfelelően ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a visszaérkezett szülői nyilatkozatok kiértékelésének eredményéről.

Zsombó Község jegyzőjeként tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy 2011. április 14. és április 16. között az érintett szülők titkos szavazással véleményt nyilváníthattak arról, hogy Zsombó Község Önkormányzata átadja-e a zsombói óvoda és általános iskola fenntartását a Szeged-Csanádi Egyházmegyének.

Zsombó Község Képviselő-testületének az iskola fenntartásáról szóló szülői tájékoztató levele

Kedves Zsombóiak!

Zsombó Község Képviselő-testülete 2011. március 23-án megtartott ülésén határozatban fejezte ki szándékát arról, hogy a zsombói óvodát és általános iskolát a Római Katolikus Egyház fenntartásába adja a következő tanévtől.

Tájékoztatom a Tisztelt zsombói lakosságot arról, hogy a Zsombó Község Önkormányzata Képviselőtestületének 136/2010. (IX.13.) KT határozatával kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2011-es fordulójában az alábbi eredmény született:
3
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak