Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 1. szám- Február

Korábbi számok »
A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság pályázati felhívása

 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2021. április 12-e, a bűnmegelőzés napja alkalmából olyan gondolatokat, történeteket (prózai műveket) vár, amelyek a „Valóság és / vagy virtualitás?” témát járják körbe.
Szóval, írj egy történetet (akár a fenti kép, akár egy általad kitalált sztori alapján), vagy fejtsd ki gondolataidat, véleményedet a megadott témához - valóság és/vagy virtualitás - kapcsolódva!
Beérkezési határidő: 2021. április 18. Cím: barka@csongrad.police.hu
 
TECHNIKAI TUDNIVALÓK
 Korhatárra vonatkozó megkötés nincs!
 Egy pályázó 1 pályaművel nevezhet. Kizárólag saját alkotásokat várunk! Az ebből eredő esetleges jogi vitákért a pályázat kiírója nem vállal felelősséget.
 A pályaműveket elektronikus úton - Word formátum, 2,5 cm margó, Times New Roman betűtípus, 12 betűméret, 1,5 sorköz - kérjük beküldeni. Terjedelem: 2-5 oldal.
 A www.bulisbiztonság.hu oldalról letöltött, kék tollal kitöltött, majd beszkennelt/lefotózott szerzői jognyilatkozatot kell mellékletként a pályázathoz csatolni.
DÍJAZÁS
 A legjobbnak ítélt pályaműveket korosztályonként (általános iskola alsó illetve felső tagozat, középiskola, felnőtt) értékeljük.
 Az első 3-3 helyezett értékes bűnmegelőzési ajándékcsomagot vehet át.
 A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás szerzőjével készült interjú megjelenik a Zsaru Magazinban.
 A legérdekesebb történetekből nyomtatott kiadvány készül, amelyet sajtótájékoztató keretében fogunk a nagyközönségnek bemutatni.
Elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogyan befolyásolják az újabb kommunikációs technológiák, illetve a számítógépes környezet által létrehozott virtuális valóság az életünket:
 Milyen pozitív, illetve negatív hatást gyakorol(hat) ránk ezek mindennapos alkalmazása?
 Miben segít, és milyen veszélyeket rejthet az online világ?
 Lehet-e, kell-e választani a valóság és a virtuális világ között?
 
Eredményhirdetés: 2021. április 30.
 
A helyezettek névsorát a www.bulisbiztonsag.hu honlapon, valamint a www.police.hu oldalon (bűnmegelőzés) tesszük közzé. A díjazottakat e-mailben is értesítjük.
A beküldött e-mailben szerepeljen: a tárgy mezőben a Valóság és / vagy virtualitás? cím; csatolt fájlként a pályamű .doc vagy .docx formátumban (a pályaművön szerepeljen a beküldő neve is); kitöltött, aláírt, beszkennelt pályázati űrlap!
(További információ a barka@csongrad.police.hu e-mail címen kérhető.)
Kapcsolódó dokumentumok
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak