Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XVIII. évf. 12. szám- Október

Korábbi számok »
Egyéni pszichológiai tanácsadás
A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda online vagy személyes egyéni tanácsadással segíti az érdeklődőket.

 Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda a koronavírus járványra való tekintettel egy új lehetőséget kínál azok számára, akik érdeklődnek a lelki egészségfejlesztés iránt. Ennek keretében irodánk két pszichológusa, Dusnoki-Tajti Franciska és Matolay Máté életvezetési tanácsadással segíti az érdeklődőket, hogy egy-egy problémában tovább lendülhessenek. Online vagy személyes egyéni tanácsadásra az alábbi linken lehet jelentkezni:

https://forms.gle/VH8v3F47GMWDYv8AA

 

A jelentkezést követően a jelentkezési sorrend alapján pszichológus munkatársunk felveszi az érdeklődőkkel a kapcsolatot az időpont és helyszín egyeztetése céljából. A tanácsadások az érvényes pszichológiai szakmai szabályoknak megfelelően kerülnek megtartásra. A konzultációk száma egyénileg kerül meghatározásra pszichológusunk által. A tanácsadás a Mórahalomi Járás lakosai számára ingyenes. Személyes tanácsadáson csak fertőzésre utaló tünet- és panasz hiányában, orrot és szájat eltakaró maszk viseletében lehet részt venni.

 

Kérjük szépen, ossza meg munkatársaival a lehetőséget!

 

Köszönettel,

Dr. Pipicz Márton

EFI vezető

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak