Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XIX. évf. 1. szám- Február

Korábbi számok »
Egészségfejlesztési Iroda programja
Online vagy személyes egyéni dohányzás leszokás támogató programunkra az alábbi linken lehet jelentkezni:

https://forms.gle/uJngVQtdTbCkNiy8A

 Magyarországon minden ötödik ember dohányzással összefüggő betegségben veszíti el életét. A dohányzás növeli a három leggyakoribb halálokot: a szív- és érrendszeri betegségeket, rosszindulatú daganatos megbetegedéseket, krónikus obstruktív légúti betegségeket (COPD). Ennek egyik oka, hogy a cigarettafüstben több mint 4000 különböző kémiai anyag található, ami nem csak a dohányzók, hanem azok környezetében élők egészségét is károsítja.

 

A függőség miatt a leszokás szakmai segítséggel eredményesebb! Online vagy személyes egyéni dohányzás leszokás támogató programunkra az alábbi linken lehet jelentkezni:

https://forms.gle/uJngVQtdTbCkNiy8A

 

A jelentkezés után munkatársunk időpontot és helyszínt egyeztet az érdeklődővel. A tanácsadások az érvényes szakmai szabályoknak megfelelően kerülnek megtartásra. A konzultációk száma egyénileg kerül meghatározásra. A tanácsadás a Mórahalom Járás lakosai számára ingyenes. Személyes tanácsadás Mórahalmon valósul meg, azon csak fertőzésre utaló tünet- és panasz hiányában, orrot és szájat eltakaró maszk viseletében lehet részt venni.

 

A leszokásban segítséget nyújthat az ingyenesen hívható Dohányzás Leszokás Támogató Központ is: 0680/44-20-44

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak