Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
XX.évf 5. szám- 2022 június-július

Korábbi számok »
Civil szervezetek 2022. évi támogatása
Zsombó Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet zsombói székhelyű és a településen tevékenykedő társadalmi szervezetek számára elnyerhető, vissza nem térítendő támogatásra.

A civil szervezetek támogatási kérelmeinek benyújtási határideje:

2022. január 20. (csütörtök) 
A határidő után érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni. 
A pályázati adatlap az /onkormányzat/letölthető nyomtaványok/civil szervezetek támogatása fülekre kattintva a honlapról letölthető.

A polgármesteri hivatal veszélyhelyzeti nyitvatartására való tekintettel, kérjük, hogy a pályázati anyagot ne személyesen, hanem a postaládába dobják be.

Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy
Az önkormányzat a kért támogatásnál kevesebb összeget is megállapíthat illetve nem pénzbeli közvetett támogatást is megítélhet.
-az önkormányzati támogatás összege erejéig beszámolási kötelezettséggel tartozik, tételes elszámolást kell csatolnia a támogatás felhasználásról.
- ha a pályázó, az előző évben támogatásban részesült, csak akkor nyújthat be pályázatot, ha az előző évi támogatás felhasználásáról szóló tételes pénzügyi elszámolást eljuttatta a Polgármesteri Hivatal Adó-, Pénzügyi és gazdálkodási csoportjához.

A pályázatok benyújtásának általános feltételeit a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény tartalmazza. Felhívjuk a pályázó figyelmét a hivatkozott jogszabály 6 és 14 §-inak való megfelelésre valamint a 14 §-ban meghatározott nyilatkozat benyújtására, mely érvényességi feltétel is!
 

A 2021. évi önkormányzati támogatás felhasználásáról szóló szöveges beszámoló és a bizonylatok másolatainak benyújtási határideje 2022. január 20. (csütörtök).
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a beszámoló és a bizonylatok benyújtásának elmulasztása a 2022. évi pályázatból való kizárást vonja maga után!
 
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Partnerek
Felugró ablak