Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Hírmondó 20. heti

Korábbi számok »
BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2020

Bursa Hungarica 2020.

Pályázati felhívás

 

Zsombó Nagyközség Önkormányzata

az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve

 

2020. évre kiírja aBursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati

Ösztöndíjpályázatot

 

a szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

 

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

 

A fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni.

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a www.zsombo.hu honlapról. A szociális rászorultság igazolására vonatkozó további okiratokról szintén az önkormányzat honlapján megtalálható pályázati kiírásból tájékozódhat a pályázó.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

 

2019. november 5.

 

Benyújtás módja: javasolt személyesen a Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézőjénél, Stefkovicsné Nagy Ildikónál (6. iroda) ügyfélszolgálati időben: hétfőn, csütörtökön 8.00-15.30 óráig, Kedden 8.00-18.00 óráig.

 

Zsombó Nagyközség honlapjáról (www.zsombo.hu) letölthető anyagok:

  • Bursa Hungarica 2020 - pályázati kiírás „A” típus
  • Bursa Hungarica 2020 – pályázati kiírás „B” típus
  • jövedelemnyilatkozat
  • munkáltatói igazolás

 

 

 

dr. Sziromi Márta     jegyző

 

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak