Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
Zsombói Hírmondó 2019. 09. hó

Korábbi számok »
BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2020

Bursa Hungarica 2020.

Pályázati felhívás

 

Zsombó Nagyközség Önkormányzata

az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve

 

2020. évre kiírja aBursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati

Ösztöndíjpályázatot

 

a szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

 

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

 

A fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni.

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a www.zsombo.hu honlapról. A szociális rászorultság igazolására vonatkozó további okiratokról szintén az önkormányzat honlapján megtalálható pályázati kiírásból tájékozódhat a pályázó.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

 

2019. november 5.

 

Benyújtás módja: javasolt személyesen a Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézőjénél, Stefkovicsné Nagy Ildikónál (6. iroda) ügyfélszolgálati időben: hétfőn, csütörtökön 8.00-15.30 óráig, Kedden 8.00-18.00 óráig.

 

Zsombó Nagyközség honlapjáról (www.zsombo.hu) letölthető anyagok:

  • Bursa Hungarica 2020 - pályázati kiírás „A” típus
  • Bursa Hungarica 2020 – pályázati kiírás „B” típus
  • jövedelemnyilatkozat
  • munkáltatói igazolás

 

 

 

dr. Sziromi Márta     jegyző

 

 

Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak